Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 24

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21

audi a3 2.0 tdi не набирає обертів

привіт всім, хто знає, порадьте, як вирішити проблему, що я на цю a3, що з прикладеній карті, якщо натискаю усі, або трохи менше, ніж прискорювач, не піднімається вище 2000 оборотів, якщо замість accelero план, і я роблю перевищувати 2000 оборотів, я можу потонути всі , а не від " проблем.
    дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На мою скромну думку, ви зробили велику карту продуктивності, для? навіть не дали підвищень, які можуть створити проблеми тобі, як на малюнку. Не ? що, можливо, у вас якісь інші проблеми в ****llo механічний? Тип фільтри забруднені або ланцюга дизель не в топ.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    те, що я хотів би знати, чи було це , я знаю, що не ? карта зроблено добре ,а що не м? великі виступи,але я був "майже"впевнений, що не може створити подібні проблеми.
    По карті ще в продуктивності, то ви повинні діяти на інші карти, типу тієї, перетворення , або просто давати правильні кроком на тих, від мене торкаєтеся? може бути, я забув якийсь обмежувач дизель?
    дякую

переглядаючи карту в 2d я вважаю, ряд карт, педалі окремо від інших карт, починаючи торкайтеся навіть ті, з тим же кроком, як якщо б вони були однодумцями або не активні?
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-12-2013 до 19:05

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    привіт.
    кроком були дані без логіки 4-5 %, пошкодження не робить. Карти перетворення також для держави високою, якщо ви робите карту класичної часи змінюються, і ви знаєте, що будете доторкатися можна, не торкаючись їх.
    карти педаль ті, які ви вказуєте драйвера повинні бути активні, у вас є тільки 7, існуюче поле ще й перо. навіть з 40% навантаження.
    аванси не були знищені, але карта мало тяги навіть необхідні. ін'єкції parzializato ви можете дати більше".

недолік, що ви говорите, з 2000 оборотів, вам необхідно знати, якщо оригінальна карта робить те ж саме чи ні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    З правом втручання можна отримати гарні результати навіть без діяти на карти з драйвера.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    спасибі puntosped1.3 рекомендації.
    дефект спостерігається тільки мод, в оригіналі йде добре, і діагноз не представляє ніякої помилки.
    ви мапу , не логіка, правда, зроблено " на льоту " просто, щоб зробити приємне, не хочу шукати відмінною продуктивністю, хотів тихій річ зневажливо і, що не здійснив порушення або відновлення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    на жаль, я відключив завантаження і багато іншого, і я не можу вам допомогти, якщо модератори дозволяють, напишіть мені ****

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    на жаль, я відключив завантаження і багато іншого, і я не можу вам допомогти, якщо модератори дозволяють, напишіть мені ****
    ти знаєш, що це проти правил,прямо зараз скачати й знову активним, і ви можете допомогти йому, тут.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    По мені, проблема полягає в тому, що в деяких місцях ви підняли-й? тиск турбо порівняно з обмежувачем turbo

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    По мені, проблема полягає в тому, що в деяких місцях ви підняли-й? тиск турбо порівняно з обмежувачем turbo
    як правило, але коли спрацьовує обмежувач тиску спалахує контрольна лампа, а от у мене немає жодної несправності в ебу.
    у будь-якому випадку-друге, це спасибі.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •