Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535

Видалення EGR VW Polo 1.9 TDI EDC15P

Я повинен відключити EGR на VW Polo 1.9 TDI 101cv, ECU EDC15P.
    Я витягнув прямої лінії на "seghettatura" на картах етапі inezione 1/2 2/2 (однодумців, я думаю).
    Хтось мені пу? сказати, якщо ? ок мод? Потім перед записом я повинен обчислити контрольну суму, враховуючи, що в MPPS не робить в автоматичному режимі, на цей ECU.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    спробуйте цей файл, я закрив egr по-різному, від вашого...контрольна я зробив це з ecm
    File Allegati Файл Вкладення
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    спробуйте цей файл, я закрив egr по-різному, від вашого...контрольна я зробив це з ecm
    відмінна робота, так і' відключено повністю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Насправді ти зробив pi? правильно я знає, cio? збираюся відключити функцію управління EGR, як ви з EDC16 завжди VAG. Так на мене c'? pi? ризик спалахує контрольна лампа двигуна, можливо,....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Потім обидва методу на edc15, є допустимими, один замість іншого, вірно? Може бути, якщо ви робите скидання в шістнадцятковому повинно бути добре, навіть з egr шляху...хто-небудь пробував?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Потім обидва методу на edc15, є допустимими, один замість іншого, вірно? Може бути, якщо ви робите скидання в шістнадцятковому повинно бути добре, навіть з egr шляху...хто-небудь пробував?
    Напевно, EDC15 не так? "вимогливих" порівняно з EDC16, і не створюють проблем, навіть з першого методу, а також чому? я знаю, що тільки Euro3.
    ? як я вже? сказав, я вважаю, що другий спосіб краще.
    Одну річ: перш ніж писати на цю ecu йде правильною контрольної суми. Наскільки я зрозумів, Ecm Titanium поправляє автоматично, коли ви йдете, щоб змінити і зберегти файл, за умови, що ви завантажуєте драйвера. Тому після збереження файлу змінено, не повинні писати? Контрольна сума ? gi? правильно в авто від Ecm?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Дивіться, якщо це для вас:

edc15p.jpg

ECM обчислює контрольну суму, тільки якщо у вас драйвер завантажений, або вибір сім'ї контрольна підходить до ecu (якщо включений) при збереженні файлу.

Привіт!!!
    Востаннє редагувалось blitz3r; в 13-09-2012 18:07

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав blitz3r Visualizza Messaggio
    Дивіться, якщо це для вас:

edc15p.jpg

ECM обчислює контрольну суму, тільки якщо у вас драйвер завантажений, або вибір сім'ї контрольна підходить до ecu (якщо включений) при збереженні файлу.

Привіт!!!
    Спасибі, цей ? перший метод, який я використовував, практично, те, що забороняє роботу системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, але нехай активні елементи управління.
    Для контрольної суми, то маючи драйвер завантажений на мене розраховує автоматично, коли я зберігаю файл mod. Я правильно зрозумів?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав cawadany Visualizza Messaggio
    Спасибі, цей ? перший метод, який я використовував, практично, те, що забороняє роботу системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, але нехай активні елементи управління.
    Для контрольної суми, то маючи драйвер завантажений на мене розраховує автоматично, коли я зберігаю файл mod. Я правильно зрозумів?
    - Так, але не довіряти, залежить від того, хто зібрав драйвер не був включений сім'ї контрольної суми, ти вже не розраховує, і менше: ECM titanium, повинен повідомити вас, під час збереження, що контрольна сума не ? була виправлена, і допоможе вам виправити її.

Потім, погані, різні послідовні інтерфейси виправляти контрольну суму перед записом (на більшості автомобілів), отже, ви в безпеці pi?.

слід звернути увагу, у всякому разі, не покладатися сліпо на програмне забезпечення ;D

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав blitz3r Visualizza Messaggio
    - Так, але не довіряти, залежить від того, хто зібрав драйвер не був включений сім'ї контрольної суми, ти вже не розраховує, і менше: ECM titanium, повинен повідомити вас, під час збереження, що контрольна сума не ? була виправлена, і допоможе вам виправити її.

Потім, погані, різні послідовні інтерфейси виправляти контрольну суму перед записом (на більшості автомобілів), отже, ви в безпеці pi?.

слід звернути увагу, у всякому разі, не покладатися сліпо на програмне забезпечення ;D
    Для написання використовую MPPS, і на цій ecu на 100% впевнений, що контрольна сума не обчислюється.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •