Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    51

побудувати eeprom програміста

Привіт, хлопці !
    Після моєї невдачі з картини scenic, я хотів випробувати себе будівництво програміст EEPROM 93c46

Я знайшов схему в інтернеті, на німецькому сайті, де практично програміст використовує паралельний порт, і, дивна річ, НЕ має ніякого опору або діода або конденсатора між контактами порту і pin-код в EEPROM. Він може працювати ?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    76
    вам не зупинити в першу схему знайшов. навіть просто набравши на ****** фото "93c46" виходять з схем нічого, але позбавлені електронних елементів....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    51
    Так, я torvati інші. У тому числі ludipipo, JDM або ще з резисторів і конденсаторів.

Я запитав, якщо пу? працювати. Якщо хтось пробував

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    10
    бачив, що не є компоненти, ви можете створити посилання і переконайтеся самі, якщо працює, звичайно, використовувати схеми з допомогою резисторів і конденсаторів повинні бути більш стабільною, так і програмно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав blueangel666 Visualizza Messaggio
    Так, я torvati інші. У тому числі ludipipo, JDM або ще з резисторів і конденсаторів.

Я запитав, якщо пу? працювати. Якщо хтось пробував
    Так, вони дійсні, і ви можете запрограмувати також і інші сім'ї, eeprom з такого ж програміста, наприклад? прк.
    Не економити на компоненти (діоди, резистори і конденсатори).

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    51
    Не кажучи вже, не ? щоб заощадити гроші. За те, що вони стоять компоненти....
    Просто цікаво, якщо хто-то ніколи не пробував ці схеми, без компонентів. У будь-якому випадку він правий "Mec" , єдина ? спробувати.
    Це? запрограмувала б, якщо ніколи не працювала, тільки 93c46.
    Як тільки я в руки все, з цим впоратися? спробуйте, і, якщо позитивне, замість схеми. Якщо що-небудь би служити.
    Вам з цим упоратися? знати !!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    10
    у ludipippo працює, я особисто пробував якийсь час назад, і спогади, що pic ,їх програми, без проблем.
    Безумовно, також схема паралельного працює, ми чекаємо ваша думка

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Хлопці всього за кілька євро ви знайдете програміст eprom сенсаційний продукт від silancode модель і zp20 я думаю, що коштує від 30 до 50 євро і охоплює багато сімей, в комплекті програмне забезпечення.. не варто будувати, що особа тільки..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Хлопці всього за кілька євро ви знайдете програміст eprom сенсаційний продукт від silancode модель і zp20 я думаю, що коштує від 30 до 50 євро і охоплює багато сімей, в комплекті програмне забезпечення.. не варто будувати, що особа тільки..
    Безумовно, ви професійний продукт, але з тим, саморобних ви витратите максимум пару євро

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    по мені autocostruirlo не має? правда, економія щось, але потім ви повинні побачити, якщо він працює добре, і якщо у вас є програмне забезпечення, щоб зробити це піти

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •