Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Обговорення: Діагностики Carsoft BMW....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249

Діагностики Carsoft BMW....

Привіт всім це ? мій перший пост офіційний, я тут, щоб попросити висловити свою думку:
    Маючи потрібен тестер, трохи спеціально для BMW мій**** ви ? зробив порадити від "друга" Carsoft...не знаю, якщо хто-небудь знає ? тестер, який робить BMW, Mercedes і Mini, в реальності? я вважаю, це дуже повільно, часто не потрапляє в ебу і допомогу ? повністю відсутній, короткий для BMW ? краще DIS у virtual machine..для mercedes трохи краще, є також деякі електричні схеми і робить деякі кодування.
    У будь-якому випадку, ви знаєте, порадьте, тестер для BMW, які також стикаються кодування і програмування?
    Якщо хтось має, як мені Carsoft ? riscito його l краще, якщо є якийсь прямий ? вітаємо.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Я б рекомендував готель Bavarian Технічні, якщо б не потрібно фірмовий інтерфейс; інтерфейси як вважаю ELM327 мене в відповідності з цим ваш запит!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Красивий ? що Bavarian. коштує приблизно як Carsoft, але, здається, зроблено краще...а мені здається, що ще не були закриті нові BMW 3 серії тип F01 F02..
    Дякую, а для info

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Коли у вас інтерфейс ? тільки питання часу, трохи lentucci з виходом оновлень, але програма мені ? здавалося, простий і інтуїтивно зрозумілий, а також? дуже повний; як я можу бачити?, ? непридатним для використання з інтерфейсами відрізняються від BT! Пробував INPA Ediabas? Не ? взагалі, інтуїтивно, але в VM можна accoppiarci DIS; пропонує можливість? кодувати і зробити діагностику, але навіть тут немає деяких охоплення "БМВ", pi? останні і потрібно-й? інтерфейси для покриття, як "старий", що ці пі? свіжі; я для мене я намагався, маючи E81 N47D20A з EDC17CP03, кабелі OBD to USB K+DCan. Перебуваєте Комплекти на eBay за кілька євро, і в комплекті КОМПАКТ-диск для установки по всьому, тільки що не ? agilissima налаштування для правильної роботи.

Я сподіваюся, що був корисний ^_^!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Це я INPA ediabas у virtual machine...він робить майже все...ovviamnete залишаються поза нові...те, що залишає мене в подиві ? що з Carsoft (оригінальне програмне забезпечення), яка має фірмовий інтерфейс з тим кабелів для старих bmw, інтерфейс HW ключ HW особа на BMW для pi? ті ж речі, які я роблю за допомогою кабелю від 40 євро на ebay..
    ... Буває, спасибі 1000 будете бачити? у studiarci на

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    хлопці , у мене є кабель ediabas, я не можу його використовувати,
    я просто відображення помилок в режимі реального часу дані від датчиків, я повинен використовувати inpa або dis?? я не розумію
    dis, то ви сша з wmware правильно ? я можу зробити це, але не розумію, як ви використовуєте

g

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Використовую мало..., але я докладаю керівництві для l?установка, що я нижче, я тобі побачити, навіть трохи cpme запуску та ін.. Для diagnoosi використанні DIS

Для win 32 bit
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-03-2013 в 19:06

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    спасибі milllee ... так dis використанні ок... inpa для чого це потрібно?

спасибі milllee ... так dis використанні ок... inpa для чого це потрібно?
    і' проти правил просити fi і отримати через ***** особисті вкладення форуму, в іншому випадку регулювання не служила б повернувся " (msport (exil77grande)
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-03-2013 в 16:14

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    28
    Я як inpa ediabas, що dis progman, але не можу змусити їх виїхати, хтось може мені допомогти. Заздалегідь спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    трапані (сицилія)
    Повідомлення
    46
    я кабель k+dcan можу зробити діагностику, але я не можу того, щоб почати програмування з sss у virtual machine,в той час як ті ж дії, встановивши її на комп'ютері 32-розрядна windows 7 не можу її запустити мені помилку 200,159.
    я навіть carsoft bmw ? цей я використовую для діагностики швидких.але не так, як dis, так і має планів управління.
    на dis, якщо хтось хоче рад, то я можу допомогти вам, поки на установку не так багато.
    і я можу дати руку, то на sss в оригінальних програм.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •