Привіт всім це ? мій перший пост офіційний, я тут, щоб попросити висловити свою думку:
Маючи потрібен тестер, трохи спеціально для BMW мій**** ви ? зробив порадити від "друга" Carsoft...не знаю, якщо хто-небудь знає ? тестер, який робить BMW, Mercedes і Mini, в реальності? я вважаю, це дуже повільно, часто не потрапляє в ебу і допомогу ? повністю відсутній, короткий для BMW ? краще DIS у virtual machine..для mercedes трохи краще, є також деякі електричні схеми і робить деякі кодування.
У будь-якому випадку, ви знаєте, порадьте, тестер для BMW, які також стикаються кодування і програмування?
Якщо хтось має, як мені Carsoft ? riscito його l краще, якщо є якийсь прямий ? вітаємо.
Дякую
Красивий ? що Bavarian. коштує приблизно як Carsoft, але, здається, зроблено краще...а мені здається, що ще не були закриті нові BMW 3 серії тип F01 F02..
Дякую, а для info
Коли у вас інтерфейс ? тільки питання часу, трохи lentucci з виходом оновлень, але програма мені ? здавалося, простий і інтуїтивно зрозумілий, а також? дуже повний; як я можу бачити?, ? непридатним для використання з інтерфейсами відрізняються від BT! Пробував INPA Ediabas? Не ? взагалі, інтуїтивно, але в VM можна accoppiarci DIS; пропонує можливість? кодувати і зробити діагностику, але навіть тут немає деяких охоплення "БМВ", pi? останні і потрібно-й? інтерфейси для покриття, як "старий", що ці пі? свіжі; я для мене я намагався, маючи E81 N47D20A з EDC17CP03, кабелі OBD to USB K+DCan. Перебуваєте Комплекти на eBay за кілька євро, і в комплекті КОМПАКТ-диск для установки по всьому, тільки що не ? agilissima налаштування для правильної роботи.
Це я INPA ediabas у virtual machine...він робить майже все...ovviamnete залишаються поза нові...те, що залишає мене в подиві ? що з Carsoft (оригінальне програмне забезпечення), яка має фірмовий інтерфейс з тим кабелів для старих bmw, інтерфейс HW ключ HW особа на BMW для pi? ті ж речі, які я роблю за допомогою кабелю від 40 євро на ebay..
... Буває, спасибі 1000 будете бачити? у studiarci на
хлопці , у мене є кабель ediabas, я не можу його використовувати,
я просто відображення помилок в режимі реального часу дані від датчиків, я повинен використовувати inpa або dis?? я не розумію
dis, то ви сша з wmware правильно ? я можу зробити це, але не розумію, як ви використовуєте
Використовую мало..., але я докладаю керівництві для l?установка, що я нижче, я тобі побачити, навіть трохи cpme запуску та ін.. Для diagnoosi використанні DIS
Для win 32 bit
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-03-2013 в 19:06
спасибі milllee ... так dis використанні ок... inpa для чого це потрібно?
спасибі milllee ... так dis використанні ок... inpa для чого це потрібно?
і' проти правил просити fi і отримати через ***** особисті вкладення форуму, в іншому випадку регулювання не служила б повернувся " (msport (exil77grande)
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-03-2013 в 16:14
я кабель k+dcan можу зробити діагностику, але я не можу того, щоб почати програмування з sss у virtual machine,в той час як ті ж дії, встановивши її на комп'ютері 32-розрядна windows 7 не можу її запустити мені помилку 200,159.
я навіть carsoft bmw ? цей я використовую для діагностики швидких.але не так, як dis, так і має планів управління.
на dis, якщо хтось хоче рад, то я можу допомогти вам, поки на установку не так багато.
і я можу дати руку, то на sss в оригінальних програм.