привіт у мене проблема я не можу запустити цей фургон, проклятий я вже пробував з immo універсальний decoding 3.2, але для цього ecu c'? лише частково і не працює, хтось пу? мені??????комбо 3324c359.zipкомбо 3324c359.zip
привіт у мене проблема я не можу запустити цей фургон, проклятий я вже пробував з immo універсальний decoding 3.2, але для цього ecu c'? лише частково і не працює, хтось пу? мені??????комбо 3324c359.zipкомбо 3324c359.zip
Як правило, на opel ? важко зробити scodifica всього, що працює постійно, а ? також у вашому випадку, я думаю,.....
не ? можливо, та все на це управління і одного разу зробив часткове або riverginatura не починається автоматично, як fiat вам потрібно зробити вирівнювання з opcom-або tech2 з pin code автомобіля
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
але з частковою слід починати правильно? тому, якщо, то зняття транспондера не повинно-й? є проблеми в частині контрольна лампа на панелі приладів.
проблема ? що, не частина навіть з частковою.......
немає з частковою необхідно вирівняти всі запрограмувати двигуном ecu, bsi панелі приладів, іммобілайзер повернути ключі, puinto частини з частковим
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
тоді я послав opel бачили, що не більше? з-за ключа знищена, якщо не з'? загалом, не partir? ніколи......
Хлопці, Вибачте за вторгнення..
Говорячи про CarPass..Але не се так estrapolarlo код?
Gioe немає способу знайти його в ECU, або, можливо, з різних блоків керування типу Immobilizzer або BMC?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Problem ? що зламав ключ, вулиця pi? просто ? зробити новий ключ.