Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310

Проблема гарячого повітря 500 abarth санта-змішувач гарячої і холодної маршрут

Привіт, як "назва" я пишу, щоб поставити це питання. Мій 500 ? страждає від цієї проблеми, і вишукувати? деякі душі, піа, що вирішити без зміни всій печі, але тільки в ремонті люка. Може бути, якщо хтось має l вибухнула де ця санта-б, що приємним. Спасибі. Oakley

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    лопаті змішувача і всередині пакета опалення, за панеллю. Потім сонта ari bag,contakm,автомагнітола,команди, опалення,кермо, і ін..... видали всі панелі приладів і після цього? після завантаження зверніть увагу, що кондиціонери та відключення обладнання посилки опалення у відсіку двигуна, демонтуйте з салону і потім його потрібно буде відкрити. Удачі. Має ,якщо ви не тип, пацієнт залишає ніколи і дірку зробити іншим.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Привіт, дякую за відповідь...я хотів би знати, якщо ? l єдине рішення, крім його залишити, cos?.... Не пу? побачити люка, з-під, наприклад.? Я не знаю навіть де ? розташований поблизу вентилятора або в іншому місці

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    проблема полягає в передачах, які відкривають і закривають portellino змішувача, трапляється, що вони ламаються, я не знаю, якщо ви можете? доступ розбиранням вироби, двері об'єктів, в іншому випадку слід зняти plangia приладової панелі і перевірити без демонтажу нагрівача, яка portellino несправний з діагнозом активного та ін
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Я зробив діагностику і насправді я у відсотках дивні відкриття закриття... стартер працює, але я вважаю, що люк заблоковано. Треба тільки зрозуміти, як ? якщо ви можете отримати доступ з поза, не видаливши повністю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Я йду трохи в пам'яті зараз, але то змішувач повинен бути змонтований з боку переднього пасажира, трохи нижче корпусу приладової панелі, ви повинні туди дістатися, видаливши тільки панель, яка покриває частину. І ? недолік, який мають всі ці машини. Тільки, що запчастини не їх, "Fiat", а потім йому слід змінити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Спасибі . Cos? ти мені адресовано . Pi? пізно починаєте? розібрати перегородки з боку пасажира і подивитися трохи. Можливо, дії portella діагноз, і я бачу точно, де знаходиться.... І я сподіваюся, що зможу змінити і зробити його функціональним. Тут, в Сардинії холодно чи не холодно, але ви ніколи не знаєте. Я тримати вас в курсі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Я йду трохи в пам'яті зараз, але то змішувач повинен бути змонтований з боку переднього пасажира, трохи нижче корпусу приладової панелі, ви повинні туди дістатися, видаливши тільки панель, яка покриває частину. І ? недолік, який мають всі ці машини. Тільки, що запчастини не їх, "Fiat", а потім йому слід змінити...
    згоден в повному обсязі, що сказав, приводу і на стороні пасажира, і ми повинні прибути, проблема виникає, якщо вам потрібно змінити portella, що потрібно зняти приладову панель, перш, але я пропоную зробити навчання в положення portelle в діагноз, ви ніколи не знаєте.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Привіт l навчання люка тільки з офіційним діагнозом?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви повинні досягти навіть з fiat сталевий алхімік або з autocom, ви повинні спробувати.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •