Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188

Agila 1.2 16v не робить ecuid\читати

Привіт всім сьогодні я намагався читати Agila 1.2 16v, який має проблеми, які іноді ставить у ридання без яких-небудь помилок у блоці управління і при відключенні акумулятора (p? і повторному підключенні prob зникає для р?.

Я зробив ecu id півень і прибув на 80% я дав read error.

Я намагався читати безпосередньо в їх, не ? навіть гру дав мені відразу помилка. Драйвер ? то, правильно, але не з'? у бік. Минулого тижня з zafira я читав, і написано без проблем. Побачив проблеми, які він може навіть думати, що в Ecu, чому? у діагностиці я можу увійти? в даних діагностики, наприклад, читаю акумулятора напруга 8-9в, коли півень мене вже 12v. Машина ходить налаштувати за винятком випадків, проявляється іноді ці проблеми, які вирішують все, як сказав, від'єднати акумулятор.

Ви говорите, що ecu ? з ладу???????

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Я controllerei всі дроти маси ? живлення основних, то фактичного харчування на контактах ecu за допомогою мультиметра, може бути проблема харчування
    Терпіння і чеснота сильних..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    електричні проблеми,перевірте і спробуйте підключити ебу на столі,якщо продовжувати, щоб дати вам проблеми ? ебу,спробуйте прогрійте його паяльником гарячого повітря може бути ? тільки якийсь контакт

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    це не закони і навіть не написати з півня ? один me 7.6.2 мені ніколи не щастило мені 2, якщо ви повинні служити використання в якості карт лежить в офісі
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    це не закони і навіть не написати з півня ? один me 7.6.2 мені ніколи не щастило мені 2, якщо ви повинні служити використання в якості карт лежить в офісі
    Мені здається, МЕНЕ 1.5.5. Тому що півень з драйверами 7.6.2 нічого не робить, не починає навіть ecuid. ? з драйвер 1.5.5, який починає робити ecuid, і посадити на 80%

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    Мені здається, МЕНЕ 1.5.5. Тому що півень з драйверами 7.6.2 нічого не робить, не починає навіть ecuid. ? з драйвер 1.5.5, який починає робити ecuid, і посадити на 80%
    тоді ? самій, тихо з чорного пластику
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Перевірте подачу живлення на ебу і перевірте дроти з мультиметр, дроти від близьких, від стяжки чорні біля роз'ємів і буває так, що ви внутрішньо interrompino

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    у me 1.5.5 не читайте, якщо не в школі від того, що я пам'ятаю,з kess ви робите в virtual mode .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    я читав і писав поспіхом 1.0, яка монтує ж ебу, як я розумію.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    61
    однак, якщо читати з mpps12 повинні прочитати, але, як кажуть інші перевіряти проводку, якщо вам потрібно, читати я се питаєш, а також ознайомитися з mpps

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •