Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75

Велика Точка 90Cv Поради

Привіт, я ніколи не мав справу з цим блоком ecm мені карти, які я не знаю і я не довіряю тому, що говорить ecm, і для прес-turbo я з дуже малими значеннями, ніж volori з абсолютних наприклад, edc16, у вас є пропозиції?
    Grande punto 1,3 90 К.с. Mjtd P455

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Здрастуйте, пошти, файл-орі.. все одно 1.3 mjet marelli 6jf 6ef 8df 8ef добре по-різному в карти від класичних edc16 Bosch.., щоб зіставити їх з ECU треба знати, як, куди покласти руки і як це зробити, в іншому випадку ви ritrover? з машини, яка курить і йде менше оригіналу..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    поштовий файл в питання, і давайте разом те, що вам не ясно деякі карти на цьому sw драйвер,або, може бути, ви драйвер ecm трохи застарілий

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Місце файлу

Використовую Titanium 1.61
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 18-09-2013 23:18

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    12
    ці ecu не роблять, ecm , помиляєтесь дуже і дуже багато карт не існує в ecm.
    ці карти я роблю це winols і не існує програми, кращий ( на мій погляд), щоб змінити останні.
    ви дізнаєтеся, як використовувати winols і повірте , ви будете дуже добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    Citazione Спочатку Написав ciroecla Visualizza Messaggio
    ці ecu не роблять, ecm , помиляєтесь дуже і дуже багато карт не існує в ecm.
    ці карти я роблю це winols і не існує програми, кращий ( на мій погляд), щоб змінити останні.
    ви дізнаєтеся, як використовувати winols і повірте , ви будете дуже добре.
    привіт ciroecla ви праві, що стосується точності winols, але ви повинні завжди мати damos, щоб знати, як насправді працює всі до єдиної проги,в іншому випадку ? як використовувати ecm по мені....

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав Брат Visualizza Messaggio
    Привіт, я ніколи не мав справу з цим блоком ecm мені карти, які я не знаю і я не довіряю тому, що говорить ecm, і для прес-turbo я з дуже малими значеннями, ніж volori з абсолютних наприклад, edc16, у вас є пропозиції?
    Grande punto 1,3 90 К.с. Mjtd P455
    Здрастуйте, з задоволенням я думаю, що пі? що ще це питання звички, якщо ви добре знаєте програмне забезпечення, і ви знаєте, так що чіпати ви можете зробити все це без проблем :-)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    61
    я згоден з ciroecla winols і один з кращих, треба просто дізнатися, що ви торкаєтеся, досвід роботи з ecm-вам щось говорить, але в той же час зачіпає інша справа

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Чайник Visualizza Messaggio
    я згоден з ciroecla winols і один з кращих, треба просто дізнатися, що ви торкаєтеся, досвід роботи з ecm-вам щось говорить, але в той же час зачіпає інша справа
    я не розумію, що ви маєте на увазі "з ecm вам щось говорить, але в той же час звертається до іншого, що " якщо ви переведете кривий ecm ви змінити це не інша справа, якщо ви маєте на увазі, що визначення неправильні, то ви.
    уго ---- президент A.E.P.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Турин
    Et
    54
    Повідомлення
    101
    Звичайно, у вас є damos з winols і набагато більше? просто зрозуміти, що штрихи, але якщо ви pretico, дивлячись на криві і значення на осях розумієте, що ви робите. Я завжди зіставляється з ECM і я добре, навіть з вікнами у двір. Вистачає карт, які відкриває для вас драйвер, і вистачить вже на хорошу карту.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •