Результати 1-6 з 6

Обговорення: Kess V2

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    4

Kess V2

Bonasera,я купив десь місяць Kess V2, я помітив, що я не можу використовувати файл для pi? машини,але кожен раз, коли я повинен запросити іншого, маючи ту ж модель авто з такою ж ебу,двигун etc etc Хтось із вас знає, як вирішити цю проблему? Велике спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав giose34 Visualizza Messaggio
    Bonasera,я купив десь місяць Kess V2, я помітив, що я не можу використовувати файл для pi? машини,але кожен раз, коли я повинен запросити іншого, маючи ту ж модель авто з такою ж ебу,двигун etc etc Хтось із вас знає, як вирішити цю проблему? Велике спасибі
    у частину, що ви знаходитесь в розділі презентації, і це мені не здається, слайд-шоу але той, хто його запросити файл, якщо версія slave.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    4
    Вибачте,я зареєструвався вчора, і не дуже розумію.... А я Kess Slave і файли, я їх посилають послуги On_line....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Повідомлення
    911
    Привіт і ласкаво просимо

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Вибачте,я зареєструвався вчора, і не дуже розумію.... А я Kess Slave і файли, я їх посилають послуги On_line....
    не вам, вибачте мене, я тобі тільки вказав, ви їх посилають від послуги on-line alientech.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    як вже? сказала це ? у розділі презентації, в цьому розділі ви повинні відкрити нову тему і познайомити вас з пишу ім'я, et?, професія та місце де написати. Форум ? зробив таким чином, дуже просто, просто прочитайте і вам все пояснив.
    це обговорення перенести його в розділ початківців.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •