Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109

Думка, щоб моя перша карта 159 1900 16v 150CV

Привіт всім,
    після прочитання моєї оригінальної карті мого ecu я почав читати різні пости і намагатися зрозуміти що-то, порівнюючи навіть деякі карти, деякі бази даних, які я знайшов навколо, я почав змінювати мою першу карту, чому? я хотів би поліпшити р? продуктивність на мій 159 я хотів якийсь свій погляд на моїх починань, я змінив siolo що на даний момент я оплачуватися, якщо я роблю добре? або якісь речі, щоб виправити і поліпшити зовнішній вигляд вашої критики та порад я тут, щоб дізнатися що-то.

Спасибі всім

З повагою hyrosat
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 16-05-2013 00:18

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    хлопці, ніхто не розглянув? я просто хотів зрозуміти, якщо я почав добре, або все лопнув

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    Citazione Спочатку Написав hyrosat Visualizza Messaggio
    хлопці, ніхто не розглянув? я просто хотів зрозуміти, якщо я почав добре, або все лопнув

привіт hyrosat я не можу бачити свою карту в гк? не включено ще, щоб відкрити посилання

я можу сказати, що завдяки paolo159 я видалив fap на карті, якщо вам потрібно щось kiedi, а також

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я бачив карту, здається, що t не читав або не зрозумів, мало від порад, даних про інших двигунів, починаючи з замовлення:
    Педаль пу? йти, навіть якщо ви можете попросити до 500Nm), обмежувач крутного моменту, а ? занадто низька, навряд чи ви почуєте різницю.
    1CDF5E залиште орі, тільки ризик, що ecu дає вам відмова, є багато способів, migiori для збільшення потужності...
    Обмежувачі крутного моменту на одній передачі, чому? ви підвищили крутний момент від 3^6^незважаючи на те, що ori gi? обмежують 1000нм??? 1^і 2^замість цього я б щось у пі?...
    Нарешті, ви знаєте, що ? остання карта від вас змінена?
    Для інших я закликаю тебе шукати обмежувачі на дизельне паливо, в іншому разі розходження будуть pressoch? в, і, звичайно, якщо у вас є dpf збільшити тиск наддуву, в іншому випадку ви ризикуєте, що машину ви будете відновлювати занадто часто.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Спасибі Сандро ваші цінні поради мені в будь-якому відразу в роботу, щоб спробувати краще зрозуміти, насправді я просто початківець і поради кваліфікованих людей роблять мені дуже приємно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    hyrosat ви зробили крок в твою картку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Привіт paolo159 в ці дні там я можу присвятити багато часу на роботі? на тиждень я роблю зміни, і місце, cos? всі ми разом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    hyrosat ви зробили крок в твою картку?
    paolo159, а також інших йому погляду видно, якщо я зробив деякі поліпшення.

Спасибі всім, час, який ви хочете присвятити себе
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 24-05-2013 20:59

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    педалі і обмежувач крутного моменту ок, обмежувач крутного моменту для окремих передач ок, turbo, ви повинні дати якийсь момент навіть в обмежувач, в іншому випадку ви йдете у відмову, і особливо, якщо ви не вступили в новий гараж вам порада, не перестарайтеся, вважає +100pt нормальна карта, +120 карті тяги.
    Залізничних нехай кричи, не d? потужності, і в будь-якому випадку ви залишили оригінальні обмежувачі тиску нижче. Крім того, якщо не змінювати фільтри дизель, ви отримаєте кілька переваг.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    ок, спасибі, Тревіс, я відразу ж почати роботу

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення