Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення

Проблема компресора A/C

Привіт і добрий вечір всім..
    я хотів просити вас, s? хто-небудь коли-небудь знайшов спосіб, щоб змусити людей постійно компресор кондиціонер,
    cio? я намагаюся змусити себе зрозуміти, у вас є GPunto 1,3 90cv ce у фазі прискорення відключають Комп.
    для отримання резюме? і потім вставляє, як прибираєш ногу з прискоренням, і він вибухає?
    змінені 9 липня минулого до одного, і gi? тому погані шуми металобрухту..
    хтось мені пу? дати якусь пораду?..

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    18
    Рекомендую повне видалення компресора, щоб не просити занадто багато роботи, щоб цей маленький двигун.

Або тиск наддуву 2 бари, у разі великої холодною зимою.
    Востаннє редагувалось leandro89; до 02-12-2013 21:12

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав etkl Visualizza Messaggio
    Рекомендую повне видалення компресора, щоб не просити занадто багато роботи, щоб цей маленький двигун.
    Citazione Спочатку Написав etkl Visualizza Messaggio
    Або тиск наддуву 2 бари, у разі великої холодною зимою.
    ????
    чи не схопив що ви хочете сказати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    тримати його постійно включеним потрібно закоротити провід який входить в блок керування двигуном, і те, що ебу тому вивів команду в компресор. ви пу? зробити , але потім ви пошкодуєте про це, чому? двигун ? занадто маленький і компресор вимагає занадто багато енергії, то ви будете мати проблеми з мінімальними.
    якщо він робить погані шуми, ви можете бути впевнені, що не ? для його зняття і установка.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    тримати його постійно включеним потрібно закоротити провід який входить в блок керування двигуном, і те, що ебу тому вивів команду в компресор. ви пу? зробити , але потім ви пошкодуєте про це, чому? двигун ? занадто маленький і компресор вимагає занадто багато енергії, то ви будете мати проблеми з мінімальними.
    якщо він робить погані шуми, ви можете бути впевнені, що не ? для його зняття і установка.

Зняття і Установка..
    ось..
    мені, зрозумів..
    70-75-85cv не до зняття і установка, а не це чи відчували, товсті поломки компресора..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Мене там прийшли кілька мені ті зламані. Вщент, ви часто і охоче з маточиною приводу на шків. Я ніколи не пробував, треба подивитися, якщо випадково він може адаптуватися, хтось типу audi або mercedes, які вставляють всередину і не смикає так шків.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Ваші проблеми-це дуже, звичайно, біль зарядки газової системи, або надмірним газ fluorato, або надмірним олії до системи сповіщення, якщо ці споруди не lavorono в ідеальних умовах дають збої в роботі перерву жокея і внутрішніми клапанами, створюючи шум або біль в експлуатації.. пу? змінити управління, а також карту, щоб компресор завжди знаходився також атакували в фазі прискорення, але там рекомендую, так як крім необхідності-й? потужність і, відповідно, надмірне споживання, змушує працювати завод, клімат, тиск межа cn піки за поріг допустимого, роблячи inalzare температури на теплообміннику тепло, і так далі
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Ваші проблеми-це дуже, звичайно, біль зарядки газової системи, або надмірним газ fluorato, або надмірним олії до системи сповіщення, якщо ці споруди не lavorono в ідеальних умовах дають збої в роботі перерву жокея і внутрішніми клапанами, створюючи шум або біль в експлуатації.. пу? змінити управління, а також карту, щоб компресор завжди знаходився також атакували в фазі прискорення, але там рекомендую, так як крім необхідності-й? потужність і, відповідно, надмірне споживання, змушує працювати завод, клімат, тиск межа cn піки за поріг допустимого, роблячи inalzare температури на теплообміннику тепло, і так далі
    Спасибі за роз'яснення Backgroop і чи схопив мови,
    але як я вже говорив трохи вище? у 70-75-85cv не рік виходу, установка,
    і не відчувають жодних проблем, навіть тих, які описані t?...
    я міг би вказати +- зона карту зацікавлена, щоб втрутитися?

http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1368046445
    Дякую за співпрацю, все звичайно..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    змінені 9 липня минулого до одного, і gi? тому погані шуми металобрухту..
    хтось мені пу? дати якусь пораду?..
    якщо він робить погані шум та біль в знак того,ці компресори, коли вони ламаються,спочатку потрібно зняти приладову панель для миття всередині радіатора, в тому числі труби і зняти все система переднього моста з заміною внутрішній фільтр, великий радіатор на капот, якщо немає, ви завжди будете мати проблеми на 100% поломки компресора!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    потрібно добре очистити всі системи і зняти наждак-ви напевно в радіатор салону автомобіля,повірте gi? довелося!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •