Результати 1-6 з 6
    Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146

Question Думку карта ford c max 1.6 tdci 110 л. с.

Привіт всім, хотілося б думка від кого-то, що стосується карти ford c max 1.6 110 л. з самого початку, що fap ? був знятий і клапан egr ? було chiusa.......................Su ecm titanium в останні записи в розділі обмежувачі c'? обмежувач, певний "обмежувач тиску", але я не розумію, якщо відноситься до rail або turbo.........ви можете поглянути і, можливо, дайте мені знати спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    73
    переробляти.....карти дизельне паливо логіка неправильна,rail зробив так багато, щоб зробити....карти педаль чіпайте неправильно і обмежувачі крутного моменту може дати більше?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав maxsek Visualizza Messaggio
    переробляти.....карти дизельне паливо логіка неправильна,rail зробив так багато, щоб зробити....карти педаль чіпайте неправильно і обмежувачі крутного моменту може дати більше?
    але голос обмежувач тиску, що ви маєте на увазі??? Дякую за підтримку, можливо, згадав, і дам вам знати

Citazione Спочатку Написав maxsek Visualizza Messaggio
    ось тобі карта змінена журнал

А мені було б цікаво знати, що означає запис обмежувач тиску, хтось може допомогти мені дізнатися, чи що ? якщо gi? знає???? Дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось leandro89; 30-10-2013 до 22:09

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    обмежувач тиску турбо.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    обмежувач тиску турбо.
    Спасибі велике, info ugoboss :-)

Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    обмежувач тиску турбо.
    Ви можете поглянути на карту, що я і зробив, наприклад, останній крок 3?? Дякую
    Востаннє редагувалось leandro89; 30-10-2013 до 16:44

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Хлопці, сьогодні я зіставляються автомобіль, клієнт радий, нуль дим і так багато, збільшення, звичайно, з допомогою логіки повністю відрізняється від картки, опубліковані сьогодні, і завдяки, зокрема, користувачеві ugoboss мені роз'яснено і пояснив значення цього запису обмежувач тиску, що він по відношенню до ecm як тільки я плакат? карту зробив на мій рахунок :-)

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •