Результати 1-10 з 10

Обговорення: bosch m1.5.5 alfa gtv 061/386

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57

bosch m1.5.5 alfa gtv 061/386

привіт всім, не могли б ви сказати мені щось сказати на цей файл мод??? автомобіль, як шматочки монтує остаточний сс,фільтр, подвійний конус,riprofilatura і полірування корпусу дроселя,трубки прямо всмоктування gta,перший центральний ****** і в декількох kat 200celle....ve ne, я б може дякую, приймаю всі поради для новачків, як я (тільки 1 з половиною роки, що я цікавлюся в цій області), вони всі золоті....дякую

ori-mod gtv 061-386. rar

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Ізернія
    Повідомлення
    18
    Одно проблема...ви вирішили?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    робіть відображення cazzum? якщо не встановленими wide band і перевірити ваш AFR ставити вас з красивим отвір у поршні,можливості? нічого, крім віддаленого оскільки мова йде про ecu і motrizzazioni бензин....певні речі не можуть зробити, сидячи перед пк, пишу на форумі...при всій повазі, для форуму і його користувачів...але ви повинні покласти сидіти в машині, йти і відстежувати всі життєві параметри двигуна, а потім andarseli змінити ricontrollando вище, щоб побачити, якщо ? все, як ви очікуєте, повинен піти....
    не можуть зіставити бензину на журнальний столик....по мені.. а якщо ви так і експертів, щоб точно знати, як це зробити без лода/контролювати нічого...bh? тоді по-моєму треба писати у форумі питають порад...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Ізернія
    Повідомлення
    18
    привіт
    ми намагаємося тільки вчитися ? де-то ви повинні почати. отже, я те, що ви пишете, тільки, що в такому випадку потрібно багато коригування відображення, а потім кожен раз, коли необхідно запрограмувати новий eprom і вставте його у блок з картою змінена, на місці старого, бачив, що ці eprom не програмуються через послідовний інтерфейс. було б корисно, емулятор eprom, але costicchia......чи можете ви повідомити мені?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    зробіть пошук за ******....c'? їх кілька, і всі дуже хороші, просто не взяти "cineserie", у всякому разі для мене кращими є innovate,plx,ostrich 2.0 power commander останнього ? російська, отже, ви можете розраховувати на допомогу вдома...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ми б навіть інструмент alientech, що ви називаєте "stekio" вартість aboradabile з data logger дійсним, і що ви можете? реалізувати також датчик детонації для налаштування оптимального також заздалегідь запалювання, яка використовує wide band bosch дуже надійне і точне читання...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Ізернія
    Повідомлення
    18
    вибачте, я висловив погано, ці, яке покаже, що вони вимірювачі stecchiometrici, і все в порядку, я мав на увазі зміна зіставлення. Ви можете порекомендувати якісь емулятор eprom?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Манро, дякую вам за відповідь, і я хотів би уточнити одну річ:
    не я, здається, сказав, що не управління afr після завантаження файлу mod. Контроль завжди afr через obd, роблячи кілька тестів і створення графіки, а потім riverdermeli ( оскільки значення afr і головне, з повним навантаженням, і я не можу бачити його на час безперервної).... в будь-якому випадку обговорення було метою (хто хоче) дати мені поради, x карту в цілому і, особливо, можливо, для досягнення...так що ви не повинні бути так prevenuto.se ви хочете, і ви хочете дати мені кілька порад про файл mod спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Rimec це екю тому спокійно в послідовний з допомогою програмістів бд і завантажити карту займає 2 хвилини. .. c і тільки якийсь трюк, щоб зробити, як включити програмування з допомогою pin-коду і стиснення в bcb mod файл, перш ніж завантажити його...так що не треба її в школі навіть, чому? не просто покласти його в човен. Єдиний недолік цієї ecu
    ? що в послідовний, ви можете тільки писати й читати, але це і не важливо.привіт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Ізернія
    Повідомлення
    18
    Спасибі Skizzo93
    я вже? зробив деякі зміни в школі, проблеми ? що ? важко зрозуміти, як змінити, зокрема, заздалегідь бачив, що вони змінилися трохи, все геометрії. Я не розумію, як з'єднатися з інструментом, півень, cmd, etc, що, до роз'єму діагностики ( що ? той, fiat 3-контактний), щоб завантажити карту мод. Стиснення опк, як це зробити?
    вибачте, якщо вам здається, дурні але звичайно, я зробив, але потім практично є багато змінних, щоб знати

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •