Результати 1-3 з 3

Обговорення: Limit IQ в залежності що?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215

Limit IQ в залежності що?

Доброго ранку всім, хто буде cos? люб'язний, щоб пояснити мені, (якщо ? можливо) limit iq, які я розмістив в екран, в залежності, що діють, а не s? як їх класифікувати...наприклад, функція, температура повітря, швидкість? (якщо він існує), курс (якщо він існує), температури палива і т. д...він говорить багато, але не все ще вдалося з'ясувати, їх кореляції, в основі певні умови роботи двигуна, температури або інший.
    Заздалегідь дякую.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    File Allegati Файл Вкладення
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    1CC1AE,1CF824,обмежувачі iq в залежності від температури...в осях у вас темп абсолютна (в градусах кельвіна), тому значення потрібно відняти всі 270....один 1CF824 і iq limit у функції dell temp дизель...***** і те, що знаходиться в різних edc15c....
    1CC274 повинно бути iq limit залежно від швидкості? що я не дуже добре зрозумів, коли вступає в дію...може бути ? карту, яка служить al'asr свого роду нагадування розрахунку.....від форми, здається, теж схожа на карту, що змінити на edc15p, щоб активувати launch control,....
    1CE7E8 я не знаю, що це......у вісі, мені здається, визнати, step обертів...але можуть бути також step пара...
    однак edc16 ? набитий обмежувачі, щоб знайти їх все і зрозуміти, на що вони діють, буде служити як мінімум damos...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Ок, спасибі, манро, принаймні, тепер у мене є половина ідеї.
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •