Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22

Обговорення: погляд карту

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    75

погляд карту

привіт, я докладаю орі і мод моя альфа 156 2400jtd 150cv, враховуючи, що я зробив багато випробувань на випробувальному стенді потужності і з цього мода, я досяг 196cv.......по-вашому, і як і раніше відмінно??? (звичайно, а що ви можете? поліпшити завжди))) а я хотів би думку експертів, заздалегідь спасибі 1000

p.s. якщо є хтось хоче спробувати, не зволікайте і оснащену надежнейшей гарантовано!!!
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    привіт, ми побічно, але ми знаємо через мауро (кома) на мою думку, автомобіль може піти набагато далі за допомогою логіки краще.... починає міркувати, залежно від мг дизельного палива, які ви хочете надати.... машина ? оригінальне?? повністю сток??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    75
    машина не має кет і, очевидно, не egr видалений просто фізично......для інших і в наявності!! спасибі!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    по-моєму, ви можете поліпшити переглядаємо всю логіку збільшується, але якщо тобі подобається, як йде okkio температури вихлопних газів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    75
    ну чесно кажучи на дорозі не псується взагалі!!!!!! і, звичайно, на відмінно!! дякую, а!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Пескара Абруццо
    Повідомлення
    239
    Вважається, що Street ? готель в світі електроніки дорожнього руху дуже мало.
    Я можу гарантувати? що механічно ? художник і електронні-й? напрями ( EFI Mectronik etc)
    Працює дуже добре.
    Досить заглянути на YouTube і подивитися на своїх прототипів!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    75
    привіт кома!!! спасибі за комплімент!!! і, як каже кома!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    по мені пп ? карту збалансованою . обмежувач крутного моменту обмежує інших, і потворні цій дірі, що ви сам , вам доведеться зробити це вручну, повинна бути "добре" .
    передоплату 10%,дизельне паливо 10% overbost 10% і т.д., не має сенсу . lim диму ріже припустимо, - загалом , резюме ви їх від тиску турбо .
    підвищення інше, я думаю, що ви самі cv cn 200 ,250 мб тиску.
    а це і моя думка , машина може поліпшити , але якщо так добре ? рідка nn тому палити ітд, то він також працює, це ваш метод.
    спасибі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    75
    хлопці, будь "критика", або рада, і добре приймає ті розміщена спеціально для цього!!!! скажіть своє слово, - спокійно спасибі всім

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    всі машини йдуть не на повітря, але і дизельне паливо, знижує turbo, а також самі палива..

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •