привіт всім я знайшов цей мод всередині ебу є 147 150cv мого друга, машина в порядку і штовхає по-справжньому сильним, в той час як для? скаржиться recovery машина-рослина 2100 оборотів, однак діагноз не відображені без помилок і перезавантаження, автомобіль йде добре, DPF виключені з карти, але не з відкритій трубі, але з cat старої євро-3, лямбда-зонд, і як і раніше підключений, але він nastrata те, що я не бачив.
що може бути додаю орі, що дав мені він, і мод, який я прочитав, я, орі і вже розміщена в базі даних
прибираючи управління fap були зняті також dtc, а потім і за те, що у вас немає помилки в діагнозі, відновлення цієї зони, а потім перевірити, поки не загориться mil і подивитися, де й що, так і не йде.
По-любому їй dtc орі, навіть якщо помилка dpf, або я повинен спробувати ricavarli на карті орі і виключити їх з політики...appeno я л помилку, підкажіть, а між тим ****llo карти, як ми мессі, припускаючи, що не було зроблено мною
Я намагався з машини і йде дуже добре штовхає непомітно і дуже лінійний, в будь-якому випадку спасибі за відповідь і пораду, бо клієнт і дуже стурбований цієї помилки я хотів би знати, якщо з цією картою можете зламати двигун або іншого, він хоче залишитися з машиною з цієї карти, але проблема вирішена
Ще раз спасибі