Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906

Множинна заміна двигуна jtd 115cv з jtd 115 alfa romeo датчик оборотів не частина

Добрий день, в майстерні, що я дотримуюся замінили на jtd 8v 115cv з декількох аркушів, що і 147 jtd 115cv 8v, але на двигуні, встановленому в автомобілі не партії, коли мені пояснили, що вони різні датчики обертів двигуна.
    Як ви можете вирішити цю проблему? scodificare один ecu edc15c7 в 147 або ви могли б отримати правильний сигнал від ecu орі з кількох?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    по пам'яті мені здається, що датчики однакові, що помилка в діагнозі, ви можете спробувати зробити повну на цій 147 навіть тебе сумніви датчика.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Я вже пробував автомобіля не загоряється контрольна лампа двигуна і не йде в русі...з ke sw я можу спробувати у повній безпеці? Датчики, мені сказали, що один ? індуктивний, а інший не пам'ятаю...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але діагноз, що помилка у вас.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Право, спробуйте зробити діагностику двигуна, як і раніше, що. Змінили тільки двигун просто..? або блок управління? перевірити, чи немає компонентів або роз'ємів, від'єднайте....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    двигуни ідентичні, якщо не змінити механік
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ....великий legenday.....насправді двигуни ідентичні в ****llo екю, що тип датчика.....
    так що не scodificare нічого, але зробіть необхідні елементи управління,....датчик частоти обертання седа сигнал датчика фази, якщо повітряний проміжок залишки лайно нападу біля...насос низького і високого тиску і т. д.....у вас є, щоб провести перевірку....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    по-моєму ви забули підключити щось, якщо цього не зробити діагностику і місця помилки, ви навряд чи б допомогли, я підтверджую, що двигун ? ідентичні

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Датчики обертання були різними, датчик частоти обертання, встановленого на двигуні, 147 не працює, чому? в діагностиці не читав обертів. Замінити те, замінити flash, і e2p від ecu множинного той, 147, автомобілі ігри.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Зробив також спробуйте замінити тільки датчик оборотів, нова, двигун встановлений з ecu і автомобіль не заводився...очевидно, сигнал датчика ? відрізняється.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •