Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: Який драйвер?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24

Який драйвер?

Привіт, хлопці, я хотів запитати, як зрозуміти, який драйвер використовувати, коли ви маєте справу з ecu вже? зіставляються? ECM я не виявить драйвер і між ecu id і коди драйверів я не знаходжу відповідності. Я спробував перевірити з допомогою cecksum і як не дивно навіть не те, відповідає, немає драйвера, який я.

Я все, що з touran 1.9 105HP автоматичної 2006 року з EDC16U34 і коди 03G906021AB і 03G906021MG

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    вказує, ecm titanium або ecm 2001 року, у разі titanium-доведеться поставити вручну, вибравши зі списку драйверів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24
    ECM Titanium ? програмне забезпечення. Що вона повинна вибрати його вручну я розумію, але те, що я не ? зрозуміло, в залежності від того, які посилання ви бачили, що EDC16U34 у мене десятка на 1.9!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Gianluca84 Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, я хотів запитати, як зрозуміти, який драйвер використовувати, коли ви маєте справу з ecu вже? зіставляються? ECM я не виявить драйвер і між ecu id і коди драйверів я не знаходжу відповідності. Я спробував перевірити з допомогою cecksum і як не дивно навіть не те, відповідає, немає драйвера, який я.

Я все, що з touran 1.9 105HP автоматичної 2006 року з EDC16U34 і коди 03G906021AB і 03G906021MG

03G906021AB і 03G906021MG ці коди не hw ne sw provabile, що їх породила mpps,щоб знати, драйвер corrsipondente завантаження файлу, а потім натисніть кнопку info, де ви можете знайти або hw і sw або тільки sw отримати останні 3 цифри та знаходитесь драйвер .
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24
    Насправді я читав їх в mpps, натиснувши кнопку Info ECU, або ECU Id (зараз не пам'ятаю точно), і я думав, були правильними. Я перевірив файл, який я спочатку і, очевидно, відповідає група з 3-х цифр в кінці. У мене зараз немає в наявності, то touran згадано раніше, але, очевидно blockquote? ... між Тим, я просто спробував "вкрасти" файл micra 1.5 65HP просто, щоб дивитися на кого"? зробив, але не має яких-info і не може знайти відповідних драйверів. У цьому випадку, як це відбувається? C'? де-помилка читання? Чи є цей тип ебу має "кодування" відрізняється?

Між тим, завдяки msport вказівки!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    деякі файли, які ви завантажуєте на ecm не мають інформації, як, наприклад, карти деяких siemens

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24
    У цьому випадку, це deplhi і не з'? ніякої інформації про ECM. Так що я повинен тільки сподіватися, що хто-небудь, дайте мені адреси та імена карт?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    якщо прикладіть карту, яку ви читали, розумієте, роботи більше? просто

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24
    Звичайно, з задоволенням!

Nissan_Micra_1.5_65HP_K12.zip

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Gianluca84 Visualizza Messaggio

тут мова йде про touran 1900 105л.с., а потім місця, файл nissan micra 1500, але як, чорт візьми, що ми знаходимося, хлопці, якщо ви хочете допомоги, потрібно відправляти з політикою, в іншому випадку ви втратите час і просто!!!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •