Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39

Обговорення: Scodificare Ecu

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132

Scodificare Ecu

Всім привіт я хотів би знати, від який-небудь фахівець, що саме й означає scodificare ебу ? можна з півнику v2 я можу зробити цей вид lavorazione?........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Scodificare, означає видалення від блоку управління розпізнавання, при запуску авто, що на черзі ? був запрограмований від виробника автомобіля. Ви, як правило, можуть виконувати два види scodifiche, Разом, щоб остаточно видалити код або частково і вирішити на блок управління, щоб відновити code автомобіля, на якому він встановлений. Не на всіх ecu ? можете це зробити. Ти який тип ебу у вас..? Тим не менш, з galloV2 ви можете прочитати тільки послідовного flash, тому, якщо ви не зробите sccodifica...

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Scodificare, означає видалення від блоку управління розпізнавання, при запуску авто, що на черзі ? був запрограмований від виробника автомобіля. Ви, як правило, можуть виконувати два види scodifiche, Разом, щоб остаточно видалити код або частково і вирішити на блок управління, щоб відновити code автомобіля, на якому він встановлений. Не на всіх ecu ? можете це зробити. Ти який тип ебу у вас..? Тим не менш, з galloV2 ви можете прочитати тільки послідовного flash, тому, якщо ви не зробите sccodifica...
    Я думав, що cob півень в режим? bdm, ви могли б зробити scodifica, отже, потрібно, щоб сили bdm 100?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Ні, те, що я сказав ? що півень ? програміст, в тому сенсі, що читання і запис ecu, не змінює файл ебу. Для scodifica потрібно використовувати інші методи. Або за допомогою програми/програміст для scodifiche, або змінити файл ecu в руки.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Ні, те, що я сказав ? що півень ? програміст, в тому сенсі, що читання і запис ecu, не змінює файл ебу. Для scodifica потрібно використовувати інші методи. Або за допомогою програми/програміст для scodifiche, або змінити файл ecu в руки.
    Я як programmatorr використання immo tool

В якості програмного забезпечення я хотів зрозуміти ? добре?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-07-2013 до 19:58

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Немає програмного забезпечення ? повністю робочий, всі вони мають деякі протоколи, які не йдуть...в Чому? те, що ти..? ви можете завантажити зображення в головному вікні програми..? Потім усе ще залежить від блоку управління, що цікавить вас..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    між тим, ви повинні озброїти себе хороший програміст чіп паяльна станція та різні компоненти e2p, що знаходитеся в різних ecu x іммобілайзера, як говорив l один на попередній пост ecu, не всі ж такі як іммобілайзер, отже, sw стоїть інший і т. д. і т. д ..

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав alex68 Visualizza Messaggio
    між тим, ви повинні озброїти себе хороший програміст чіп паяльна станція та різні компоненти e2p, що знаходитеся в різних ecu x іммобілайзера, як говорив l один на попередній пост ecu, не всі ж такі як іммобілайзер, отже, sw стоїть інший і т. д. і т. д ..
    То це означає, що acquister? є паяльна станція є bdm 100, і програма, як я зрозумів, потрібно те, що я повинен робити, я можу використовувати те, пі? підходить

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    41
    Мені підключення до дискусії! паяльна станція? Якщо я читаю ecu co півень bdm100 або що-небудь змінити файл вручну за допомогою програми, або з тим, що я, зварювальник, що мені потрібно?

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав gizmo Visualizza Messaggio
    Мені підключення до дискусії! паяльна станція? Якщо я читаю ecu co півень bdm100 або що-небудь змінити файл вручну за допомогою програми, або з тим, що я, зварювальник, що мені потрібно?
    Чому? на деяких ecu ви повинні втрутитися навіть tramire чіп всередині, тому c'? потрібен паяльна станція, а в інших немає

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •