Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87

як і простий блокування ecu для читання в школі?? чого слід остерігатися?

кожен раз, коли я читаю на туристичне я прискорене серцебиття, сьогодні я дізнався, що, коли ви відкриваєте l' edc16c39, що гора zafira і saab 93 якщо ви не гріє добре, плоска сторона, ламають, трас і кинути .

CAXX ЗНАТИ, ПЕРШ ніж Я б НЕ РИЗИКУВАВ ТАК (завтра дізнаюся, що у мене комбі)

ви можете зробити обговорення все, що не робиться, щоб не блокувати ecu???
    я шукав у мережі фото підключення bdm цієї ecu, але нічого, що наближається до реальності

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    це хороша ідея-нагріти всі блоки закриті силіконом, були в мережі, навіть з фільмів, які були побачити, як відкрити edc16, але не важким, почніть з протилежного боку від плоскій стороні і йти вперед поверх без напруги, а потім, коли він відкритий закрийте і спробуйте на машині, щоб побачити, якщо це все в порядку, щоб посилання bosch edc16 потім вони всі однакові, як посилання bdm , якщо у вас його schedino bhosc використовуйте то, і ви на місці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    не все в послідовний ви можете прочитати, зокрема opel.....як правило, edc16c39 в послідовний ви робите, звичайно, якщо ви працюєте в bdm ? все краще і краще, то для відкриття гріє добре, і я відкриваю план, то буває так, що деякі можуть зіпсувати ви повинні бути обережні, щоб не зігнути пхд в іншому випадку ви зробите з тріщини всередині, а потім ecu ? маршрут, якщо у вас є сумніви після відкриття роби, як сказав ugoboss підпирає кришку і подивитися, якщо автомобіль частина...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    отже на всіх, але після цього досвіду я вважаю, що я не ricapiter? більше. ебу маршрут, куплене на мої витрати........
    нову все ок! я зігрівання добре недалеко і відкрито, м'яко. але після розставання ви можете читати і записувати в борг? я цей маршрут у мене є, вибитий один eprom здоровою, але flash не працює. ? нормально?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав Alecsx Visualizza Messaggio
    отже на всіх, але після цього досвіду я вважаю, що я не ricapiter? більше. ебу маршрут, куплене на мої витрати........
    нову все ок! я зігрівання добре недалеко і відкрито, м'яко. але після розставання ви можете читати і записувати в борг? я цей маршрут у мене є, вибитий один eprom здоровою, але flash не працює. ? нормально?

звичайно, це залежить від треку, який ви ? перервана, якщо ? один з тих, що d? доступ до flash ? нормально, що не читайте/ пишіть

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    минулого тижня я відкрив в mjd8df нью-marelli 1.3, я помітив, що їх siggillante ? досить чіпкий scardarlo вирішена дуже мало порівняно з edc16 або mjtd 6f

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    минулого тижня я відкрив в mjd8df нью-marelli 1.3, я помітив, що їх siggillante ? досить чіпкий scardarlo вирішена дуже мало порівняно з edc16 або mjtd 6f
    очі відкрити, тому що вони дуже крихкі, може статися так, що ви пошкодили плати, edc16 в порівняння rubustissime.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    насправді я помітив,st? вивчення інструменту :
    частина дозволяє мені блокувати в спокої? екю в крок, через отвори.
    і частина тип пристрою, що ставить під дулом кришку і не v? в торкніться вкладки, так я уникаю будь-яких повзати за допомогою викрутки, що входить в спробі підняти кришку,

я впевнений, що навіть при нагріванні в борг герметик,сили, які ви повинні зробити, щоб відкрити ці ecu рано чи пізно ударом викрутки ставить мене в біді.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви повинні спробувати заблокувати гребінь ебу разом на дні, так що, коли за важіль, щоб зняти кришку не зусилля на зварні деталі на платі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    я тільки що відкрив інший edc16 opel astra, я відчуваю себе в безпеці, але завтра, що я намагаюся виявимо, якщо я дізнався від моїх помилок.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •