Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39

Обговорення: Dpf/egr opel meriva

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63

Dpf/egr opel meriva

Привіт,
    хочу спробувати видалити dpf на цій машині одного, навіть якщо він не потребує і хотів, щоб спробувати зробити, щоб побачити, якщо я зрозумів щось ,чому? після того як ви намагалися 500 і боятися, я не зробив більше? нічого, я хочу спробувати з цим!!
    Я взяв MPPS V5 я читав файл і не була виправлена, тому що було 200 кбайт, то я знайшов з допомогою номера, sw і hw ебу вихідний файл у мережі.
    Прямо зараз я думав, взяти файл, відредагувати його з Раз/carsoft і побачити ,вирізати і вставити його в машину

Повинно працювати, cos? чи я все це неправильно?'??
    У разі, якщо зависає все, якщо після будь вихідний файл послідовного повинно бути нормально?

Дякую всім за допомогу, яку ви пропонуєте

Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    мммм не бачу краще рішення, спочатку bakup bdm потім продовжуємо з іншими
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    не у мене плеєр bdm..є MPPS V5

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    ? тоді на свій страх і ризик... Mpps, якщо чар не має проблем на мареллі але, як кажуть... ви ніколи Не Знаєте,.... А якщо у вас є резервне копіювання ви можете робити всі тести, які ви хочете в послідовний... рада ? купити bdm..... Ви torner? корисно в багатьох ситуаціях

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Дуже неосвічені в цьому питанні,якщо я намагаюся записати її і блокує всі чи можу я повернути оригінальний файл всередині машини з допомогою MPPS ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Якщо у вас є удача, і дозволяє переписати його.. Якщо ви sputtana l eeprom можеш знайти резервну копію ? l єдине рішення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Резервне копіювання буде відповідати вихідного файлу, машини, які я знайшов в мережі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    у мережі ви, можливо, знайшли файл, ліжко в Bdm і його потрібно переписати в Bdm і зазвичай ? інше ? Bdm чи ні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    310
    Отже... було Б правильно мати резервну копію, що ебу cos? робимо рогу ми ributti всередині ? у вас не виникне проблем у acidificare за ключ, що в резервної копії на інший автомобіль, хоча з hw і sw рівних все було б по-іншому... ? у будь-якому випадку потрібно писати bdm

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Тоді я зрозумів, я був неправий, знайти файл, який я знайшов свій файл з hw і sw одно, але в кінцевому підсумку BDM.fls.Як я зрозумів, цей тип файлів потрібно писати в bdm у разі збоїв і т. д....
    а мені потрібен файл для MPPS для запису в послідовний порт, який повинен бути з sw і hw так само, але не ? сумісний для bdm правильно?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •