Результати 1-9 з 9

Обговорення: Iveco stralis cursor 13 500

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116

Iveco stralis cursor 13 500

Привіт, хлопці у мене проблема з одним stralis 500 не розганяється більше? 1600 оборотів в діагностиці мені про помилку, vcm і не говорить нічого, я замінив фільтри, бак чистий і контрольованих проводів ебу хтось мені пу? допомогти спасибі.-

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Вітербо
    Повідомлення
    84
    мені в представництві сказали, що часто ці машини мають проблеми з підтримкою фільтрів, то з грушею, навіть якщо не мені ? ніколи не сталося...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Привіт grabrilupo, єдине питання, яке ви могли б мати, що бруд проникає під підігріти в грушею, і ми підігрівачем його виключаємо, так як температура падає, навряд чи від нас під десять градусів.-

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Що стосується stralis 500 cursor 13, я вирішив зупинився бруду за ебу двигуна.-

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Вітербо
    Повідомлення
    84
    не знаю, я не знаю тих коштів, я пару eurocargo компанії, що я роблю, як, будь ласка, чому? не риса вантажівок? розмовляв з дилером iveco одного разу сказав мені, що цих коштів вистачає цієї грушею (він мав на увазі до eurocargo) я думав те ж саме для stralis...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Ви ж насос, але з іншого код монтано різні фільтри, тільки в різьбі, але з тією ж фільтрації.-

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    6
    Навіть до мене вони потрапили з stralis з pompette над фільтром графинчика несправні. Ми змінилися з іншими змінені, що змонтувати один і той же фільтр

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    Ймовірно, Річард avr? gi? вирішує її проблем, проте, можливо, щоб? зручно комусь знати, що на iveco в vcm ? блок управління, який забезпечує edc всі сигнали, що надходять з кабіни через лінію Can, в основі є? написав (а) швидше за все проблема була на педалі акселератора.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    по-моєму це pesale в прискорювач, що управляє vcm, але краще спочатку зробити діагностику

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •