Привіт,кожен раз, коли скидання налаштувань комунікаційних пар помилку dtc в citroen читаю попередження, що максимум скасування-50.Хто-небудь знає, що відбувається при перевищенні цього ліміту?Спасибі.
Привіт,кожен раз, коли скидання налаштувань комунікаційних пар помилку dtc в citroen читаю попередження, що максимум скасування-50.Хто-небудь знає, що відбувається при перевищенні цього ліміту?Спасибі.
Вам не f?r? видалити інші помилки. Повинна залишитися контрольна лампа mil горить, і ви повинні самі приїхати в дилерський центр для скидання лічильника
Я Вже, в мене аналогічна ситуація була в 0, і я рекомендував клієнту піти на citroen (він 290000km) і скинути лічильник...вони налили 85€...
просто заходите з бд їх ворота завжди не з ecu визначена виходить на діагностику, дослідження в бд....... це вірно навіть тоді, коли їхні ворота з лічильником читайте спочатку екю, а потім перейдіть в бд і видалити лічильник не забиває...
Не знав цього, спасибі...завжди вперед sno!!
можливо, ця проблема була вже згадано в інший пост раніше працює....
Я не завжди працював.... наприклад, suzuki gran vitara (з двигуном peugeot)
Дякую за роз'яснення, хлопці.
використання texa! Інший носій, який не працює ? fiat scudo 2.0 jtd... завод і ecu завжди одні і ті ж