Результати 1-5 з 5
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46

Зміни в картку після установки спортивної вихлопної.

Привіт всім,
    в моїй Alfa 159 1,9 JTDm 16v 110kw, я спорожняється повністю бочонок dpf, зварювання всередині труби. Зараз я тільки prekat оригінал.
    Фінальна частина лінії нагнітання закінчується подвійний спортивний глушник CSC схвалено.
    Всмоктування ? ще в цій серії з прикріпленими повітряний фільтр з паперу.

Порівняно з конфігурацією вихлопної оригінальний, зараз двигун ? трохи більше? вакуум, низькі і момент максимальної тяги має на 2700 оборотів, а потім розтягнути без калі більше 4000 оборотів.
    Раніше, при імпульс попереджав вже? на 2000 оборотів, з гарним пік-2500; потім plafonare волосся за 3800-4000.

На шосе, стоячи на 160 Км/год (2800 оборотів в хвилину), якщо я прискорюю хід, щоб збільшити швидкість?, манометр turbo піднімається до 1,55 бар, але тяга відчуває себе після другого; коли перший був майже миттєво і більше відчуватися.

Ви можете вносити зміни на карту, щоб виправити таку поведінку, тобто трохи заповнити ці отвори подачі, енергійний імпульс низькі?
    Очевидно, без перебільшення, я не хочу кинути турбіни.
    Це ? відображення консервативної, що я в даний час на ecu.
    В очікуванні нового mpps.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    коли ви запитуєте думку, треба ставити завжди, навіть оригінал, ви не можете очікувати, що люди будуть йти в пошук, сказав, що це мені не подобається, як ? було зроблено, і є зміни, які я не знаю, що ви зробили це, ви можете пояснити.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    46
    Привіт Удо.
    Вчора ввечері було вже пізно, і, будучи досить приготовлені не, я відчув, що вкладення одного файлу.
    Засіб прямо зараз, приклавши файл оригінальної машини.

Про карту, хлопець, який мені це зробив, він говорив мені, що це було досить консервативної групи маховик-зчеплення;
    і без навантаження має практично ті ж значення, як і оригінал.
    Pi? не s?.
    Я хотів би зробити деякі зміни особисто, а не стояти, щоб розбити кулі, хто f?.
    Це, щоб збільшити багаж знань по предмету, і суто для особистого задоволення.
    Я не збираюся порівнювати автомобілі третіх осіб, це я хочу уточнити відразу.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Якщо хочеш-й? повну без навантаження маховик і привода в цілому ремоделювання тільки карту педалі акселератора

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    But the accelerator pedal map is limited by the torque limiter map.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •