як назва, хтось пу? мені дати рекомендації про те, як видалити swirl на авто!!!
як назва, хтось пу? мені дати рекомендації про те, як видалити swirl на авто!!!
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 06-01-2014 до 11:10
Ви я підтверджую, що карта ? ...я виконується на 120cv і на деякий час вона горить індикатор двигуна, і що тоді ? туди добре. Прочитаний і записаний в bdm.
Я не робив діагностику пізніх чому? я не відновили автомобіль, але автомобіль йде добре, навіть коли загоряється контрольна лампа.
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
ок, спасибі, я намагаюся, тому читаю bdm?
Хлопці, тільки вчора тип подзвонив мені, тому що автомобіль не тягне, в діагностиці приводу метеликів і ланцюги candellette сигнальна лампа двигуна горить. Я думаю, зламався електродвигун заслінки, але я не розумію, чому не тягне...наступного тижня подивимося, що я можу зробити для вас.
Я встановлювала хтось з них. Що рекомендується робити ? зняти колектор і заглушити отвори, очевидно, після зняття swirl, враховуючи, що на кількох, ніж пропустити, і залишається отвір відкрито, то закрити їх від блоку управління служить дуже мало, особливо якщо автомобіль має pi? у 100/120 тисяч кілометрів. Якщо у вас є, ви можете економити їх всю короста та встановити, що і fiat 140cv що ? ідентичні, крім swirl. Звичайно, двигун повинен бути справним і розташовуватися.
Привели мене машина після зняття swirl і з приводом напали. У мене 2 з тими ж проблемами, треба зробити діагностику і подивитися коди помилок, якщо мені вдається, я роблю в день.