Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 49
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17

Проблема температури a3 130

Привіт всім...
    я підписався недавно, і я просіювання через всі різні обговорення на цьому форумі....
    Хотів би запитати, якщо хтось з вас може? дайте мені вирішення проблеми, що я "переслідує" p?....
    Audi a3 рік 2002,130 резюме, карта змінена,в даний час 250 000 км (карту я завантажена приблизно 100000km)....
    Проблема стосується температури води....Автомобіль ? використовується для роботи, вони комутують, коли я їду, навіть в ці дні тепло, температура не schioda від максимальний (60?) проїжджаю км на швидкість? постійно, без синів, але нічого не.....Якщо я вимикаю і rieaccendo двигуна температура стабілізується відразу на 90? і від їх, то все нормально за винятком декількох разів, коли я вмикаю клімат і пу? трапитися, що температура фантастичних.....
    Я vatto діагностика з VAGcom, але я не знайшов проблем...
    точно, все, що я повинен зробити деякі долити води (близько 4000/5000 км)
    термостат вже? змінилося.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав kidpollos Visualizza Messaggio
    Привіт всім...
    я підписався недавно, і я просіювання через всі різні обговорення на цьому форумі....
    Хотів би запитати, якщо хтось з вас може? дайте мені вирішення проблеми, що я "переслідує" p?....
    Audi a3 рік 2002,130 резюме, карта змінена,в даний час 250 000 км (карту я завантажена приблизно 100000km)....
    Проблема стосується температури води....Автомобіль ? використовується для роботи, вони комутують, коли я їду, навіть в ці дні тепло, температура не schioda від максимальний (60?) проїжджаю км на швидкість? постійно, без синів, але нічого не.....Якщо я вимикаю і rieaccendo двигуна температура стабілізується відразу на 90? і від їх, то все нормально за винятком декількох разів, коли я вмикаю клімат і пу? трапитися, що температура фантастичних.....
    Я vatto діагностика з VAGcom, але я не знайшов проблем...
    точно, все, що я повинен зробити деякі долити води (близько 4000/5000 км)
    термостат вже? змінилося.....
    І термостат оригінал або конкуренції?
    Чому? я з конкурентоспроможними не вирішую...
    тільки з орі температури кріпиться в 90-х? і обмін, а також ущільнювальні кільця...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Може бути навіть фотографія. Якісь проблеми, ви повинні бачити, якщо температура, і виявлено, правильної діагностики

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    термостат конкуренції
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    тільки з орі температури кріпиться в 90-х? і обмін, а також ущільнювальні кільця...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    температура, про яку повідомлялося з інструменту ? точне, або, принаймні ? qeulla виявлено засіб діагностики

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    може бути датчик температури, що іноді тому примх? якщо ви зробили діагностику з vag повинні segnalaltero.....якщо кожен раз, коли вам потрібно зробити з rabbocchi і ви не витоку рідини, звичайно ? туди-прокладка головки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Коли у вас температура занадто низька перевірити діагноз, якщо температура відносна параметри двигуна відповідає тій, про яку повідомлялося на приладовій панелі. може бути ? він, що проблеми...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав elettro72 Visualizza Messaggio
    може бути датчик температури, що іноді тому примх? якщо ви зробили діагностику з vag повинні segnalaltero.....якщо кожен раз, коли вам потрібно зробити з rabbocchi і ви не витоку рідини, звичайно ? туди-прокладка головки
    насправді я теж думав, але бачив, що з VAG не був позначений несправності, то я виключив....
    що стосується прокладки головки, навпаки, не був би впевнений (або, по крайней мере, я сподіваюся, SGRAT SGRAT SGRAT)...двигун не повинен встановити ущільнювач з міді? я не помітив присутність води в маслі ( можна було б помічено одразу в пробку моторного масла) або масло в охолоджуючої рідини, ні білого диму при прискоренні....
    Як тільки я можу я знаю, що порт в майстерні і даю подивитися-й? поглиблене....
    може бути, ставлячи на тиск в системі, щоб побачити, якщо c'? деякі perditaq десь....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Збитків, управляє дросельної заслінки пластик навколо двигуна...., враховуючи їх характер з часом псуються і починають виступати під фланці.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    17
    ок, спасибі за пораду..тільки я, і я оновлю!

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •