Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21

Lightbulb Думка про файл Альфа 156 MOD

Всім привіт, після моєї презентації днів тому, повертаюся знову на форумі, деякі питання мені потрібна допомога вас, експерти!
    Я змінив файл орі моя альфа 156 1.9 jtd з ecm 2001.6.3-я перевірив з titanium v. 1.61 зараз мені сумнівно, що драйвер
    2001 року і титан не правильні, але не інших! або 115 або 110 к. hw 0281 010 335 sw 1037 35 1517 ? те, що мені потрібно, щоб зіставити, cks 4C3 A79 файлу орі. Як титан, що мене бачать інші ж, що drv з маркуванням 156_335 але 115 кінських сил, і інший 020_733 110 л. с. а c'? вони ще раніше, файл, який вам плакат? і був змінений з 156_335 в cks належить до євро 3 jtd fam 9 в зеленому, по-вашому, я можу продовжувати експериментувати на файл-орі з цього драйвера? чи хтось з вас люб'язно надати мені поштовий dvr завжди справедливо, якщо мої зміни від мене, внесених потрібно майструвати!! випустив свій бюлетень № критику і все .. я хочу дізнатися, а ? для цього, що я підписався ...
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    драйвери:

A156_335
    A335_054
    A367_363

всі вони повністю сумісні, навіть якщо я, за логікою, я б застосував перший,що стосується карти, я б більше логіки і політики всі карти уприскування і педалі,для інших-можете йти.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    привіт msport, що ви маєте на увазі іп? логіка? я підняв всього на 10% занадто багато? дякую, завжди ваш під'їзд

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав romeo156 Visualizza Messaggio
    привіт msport, що ви маєте на увазі іп? логіка? я підняв всього на 10% занадто багато? дякую, завжди ваш корисність?
    логіка означає, логіки,має сенс всі 10%?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    10% карти ін'єкцій і педалі інше ви сказали, що добре! cos'? ви думаєте, що не в порядку з картами ін'єкції? що я повинен повторити?
    я, перш ніж закінчити його, я прочитав багато навколо, як збільшити, і я був упевнений, що зробив хорошу карту, щоб? залишилося сумнівів у драйвер, але тепер я знаю, що 156_335 ? сумісність завдяки тобі? я також читав, що може блокувати ебу в написанні, і я готується харчування для батареї, щоб уникнути неприємних сюрпризів, для? читаючи тут і там, з'? хто каже, що edc15 просто зіставити і c'? той, хто говорить протилежне і це мене лякає потім я ознайомився з галло 1260 переписати ecu я хотів би використовувати щось інше, mpps 12?? якщо не вдасться! що ви мені порадите msport

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    я заявляю, що ця карта була зроблена в %, і я знаю, що щось ? неправильно, для цього я прошу вас поради, щоб дати мені пораду, що покращити! мені не потрібна нова карта, якщо є, і я вже? один, я прошу тільки порад, що я повинен поліпшити, поки не протестована, побоюючись розшаровування машини!!!

і правда, що обмежувач тиску в рампі, починаючи збільшуються трохи більше? порівняно з тиску в рампі??? я ставлю всі 5% карту педаль добре cos? 10% або я повинен abbasare в якийсь момент??? я читав кілька в темі, і кожен говорить своє, але мені здається, не варто експериментувати і пробувати, у мене тільки одна машина, і якщо б мене вщент, я caxxi!! я сподіваюся, що хто-то pazientoso мій іде назустріч і дає мені корисні поради...наперед дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт, ромео, кращий спосіб дізнатися ? читати багато, і спробувати, щоб побачити, що ви отримаєте.
    Я на моєму edc15 я втратив рахунок писання, які я зробив старого півня 1250.
    З досвіду, на моєї машини, я можу сказати, що навіть якщо помилково ми час завантаження файлу на іншому обладнанні, і ви будете перейти в паніці, чому? не ставить ще на мотоциклі; не турбуйтеся : повторити інший раз, і все стає на свої місця.
    Давай скарб рад msport ? тих, хто, безумовно, має великий досвід за плечима.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав lupak Visualizza Messaggio
    Привіт, ромео, кращий спосіб дізнатися ? читати багато, і спробувати, щоб побачити, що ви отримаєте.
    Я на моєму edc15 я втратив рахунок писання, які я зробив старого півня 1250.
    З досвіду, на моєї машини, я можу сказати, що навіть якщо помилково ми час завантаження файлу на іншому обладнанні, і ви будете перейти в паніці, чому? не ставить ще на мотоциклі; не турбуйтеся : повторити інший раз, і все стає на свої місця.
    Давай скарб рад msport ? тих, хто, безумовно, має великий досвід за плечима.

спасибі за пораду lupak!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    з нинішнього карту не зробити жодної шкоди спробуйте так само, і ви розумієте, як це йде,для інших я б сказав, переробити карти уприскування і педаль, даючи трохи прогресії рости,я маю у власності jtd 115cv з сто писання, а потім я відчув на власній шкурі,тепер або зробіть, як я зробив,або ви покладаєтеся на професіонала, а потім скопіювати і системи на свій смак.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    з нинішнього карту не зробити жодної шкоди спробуйте так само, і ви розумієте, як це йде,для інших я б сказав, переробити карти уприскування і педаль, даючи трохи прогресії рости,я маю у власності jtd 115cv з сто писання, а потім я відчув на власній шкурі,тепер або зробіть, як я зробив,або ви покладаєтеся на професіонала, а потім скопіювати і системи на свій смак.
    спасибі 1000! applichero` ваші поради, потім мені дали " живий карту змінено! привіт msport

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •