Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641

центральний egr на AUDI A4 (B7) 2000 TDI 140CV

Я хотів би знати, якщо хтось зробив центральний на цю audi я зробив, як зазвичай 16u3 карту на питання ? один 16u31, і машина fap я думаю, що закриття, як завжди, як і ці старі або ці блоки тому включити індикатор додаю .бен ліжко з mpps .mod......

карти audi.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    і завжди ті самі дії,

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я також бачив я, що процедуру ? дорівнює, отже, мова fap не впливає...... Ми говоримо ? те, що цікавить мене знати....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    у egr використовується fap для регенерації,так було б краще, не виключаю, клапан egr, якщо ви не видалите також fap

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Машина на 288000 км ніколи не було проблем з fap тому, якщо виключає ризик засмічення.... Проблема ? egr, чому? іноді "зависає" і машина втрачає в продуктивності я думав, і, якщо я не...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    по-моєму, можна закрити частково, деякі автомобілі групи vag, ви можете отримати її навіть з vag-com і controllandoti значення ог до його закриття майже повністю, щоб залишатися в допустимих значень.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    І, як каже magi1984 якщо він fap не повинні закрити, appatto, що ви не виключите також fap
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ок, я vag версії з 10,6 sw 908 я пробував ще, але в мене ніколи не було позитивних результатів, можливо, я помиляюся, канал? мені здається, що потрібно знизити кількість....... але для перевірки вихлопних газів я завжди з vag......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    ок, я vag версії з 10,6 sw 908 я пробував ще, але в мене ніколи не було позитивних результатів, можливо, я помиляюся, канал? мені здається, що потрібно знизити кількість....... але для перевірки вихлопних газів я завжди з vag......
    ви зайдіть в модуль 01-engine-security access введіть значення "12233" і підтвердіть. Потім перейти на 10-Adaption і вибір каналу 3 від удару проводці акселератора і вам показати значення "32738" та значення всмоктуваного повітря. У цей момент піднімає значення для зменшення руху egr. Але, як сказав magi1984 не слід закривати egr, якщо у вас є ще fap. Я сподіваюся, що допомога

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав saivivere Visualizza Messaggio
    ви зайдіть в модуль 01-engine-security access введіть значення "12233" і підтвердіть. Потім перейти на 10-Adaption і вибір каналу 3 від удару проводці акселератора і вам показати значення "32738" та значення всмоктуваного повітря. У цей момент піднімає значення для зменшення руху egr. Але, як сказав magi1984 не слід закривати egr, якщо у вас є ще fap. Я сподіваюся, що допомога
    Дякую за інфо, але я намагався, але на цій версії audi не йде спробує? з іншого...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •