Результати 1-6 з 6

Обговорення: думка opel antara

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229

думка opel antara

добрий день хлопці,вчора в oficina я приїхав ще opel antara з акпп..скаргами на витрату палива і надмірно низька продуктивність...
    вчора ввечері, розмірковуючи секунду я зрозумів, карту, як це.. по-вашому, і дуже роздратований? величезне спасибі!!! додаю файл!

дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    ні, хлопці??

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    Наскільки я знаю, для споживання єдине ефективне зброю, є авансові платежі, але із збільшенням на 3-5%,
    в цьому випадку треба resterei на 2-3? приблизно, не більше?...тоді залежить від того, що просить клієнт...
    Продуктивність розраховується збільшення 30-40 нм від 2000 або трохи менше, звичайно, кроком, поступово...
    Треба чекати думку людей, pi? експерт!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    привіт . карту , якщо ви хочете, що витрата палива менше , nn і зроблено добре. споживати менше nn означає змінити на низьких оборотах, у вас так багато карт, що, здається, до лім пара, але якщо я це, типу закриття egr , і ще інше. всі overboost є небезпечними , тримати під навантаженням завод!!! велика річ .і т.д і т.п.
    я би . його я постараюся, cn часу уприскування орі , всі інші їх би стулки мод від 1500 g , а50% load. за винятком карту турбо , то не працює інтернет на всій карті, dandoli 120 мб на все і на районі пара, я б ще 50 мб.
    кожен з них має свої способи, щоб змінити , я спробував би я так , якщо так і на місці додам, строки та інші речі. потім бачиш.
    хороша робота

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    14
    Зміна часу уприскування, карту "підстава" не має сенсу, по-моєму, якщо просто подовжити, коли ви виходите з осей...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    спасибі, хлопці! зараз відчуваю себе клієнтом, щоб запитати його, як йому здається, машина для початку,після того, як я рухаюся, отже,... ця машина серії а всього один цвях.....

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •