Результати 1-7 з 7

Обговорення: я хотів би почати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30

я хотів би почати

доброго ранку усім на форумі, мені потрібно трохи інформації про програмування ебу , в двох словах я ніколи не розбирається в цій області, до сьогоднішнього дня я зайнятий, самодіагностика, я хотів би знати, якщо це можливо, що інтерфейси придбати і програм, зокрема для перепризначення, egr, fap, подушка безпеки etc etc спасибі заздалегідь, всіх друзів форуму

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30
    вибачте, але я щось сказав образливе

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Повідомлення
    11
    Програмісти: galetto або kess v2 для ecu, упа, щоб подушка безпеки, тахометр, body.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30
    завдяки елас

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2014
    Повідомлення
    24
    Привіт і ласкаво просимо! Між тим, для початку можна взяти півник ? gi? хороша база, програми для читання/запису, як правило, поставляються разом з обладнанням, в той час як для програм modififica відображення ecm titanium або навіть winols перший пі? інтуїтивно друге-ї? повний для тих, хто має вже? практика.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    84
    я вам рекомендую купити або півень v54 також bdm і j-tag, звичайно, матеріал зібраний європейський говоримо, надійні, тоді вони завжди клони
    gi? це ? гарний початок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав granderobocop Visualizza Messaggio
    доброго ранку усім на форумі, мені потрібно трохи інформації про програмування ебу , в двох словах я ніколи не розбирається в цій області, до сьогоднішнього дня я зайнятий, самодіагностика, я хотів би знати, якщо це можливо, що інтерфейси придбати і програм, зокрема для перепризначення, egr, fap, подушка безпеки etc etc спасибі заздалегідь, всіх друзів форуму
    Привіт addentrarti в цій роботі, служить також для тих, хто вчить, і вам слід, потім, якщо ваша робота-це машини, куплені інструмент офіційний..........

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •