Результати 1-7 з 7
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47

проблема iaw 5af.sk для panda bpower

привіт всім,у мене така проблема на цій машині,я хотів би знати, якщо у вас вже сталося:автомобіль йшов 2 і після того, як виявили, що він був ебу
    я scodificata гніздо в знос, що він же абревіатура, за винятком .sk, що зраджує,я був упевнений, що " погано, що не пішла, у мене є програмне забезпечення, яке робить мене перетворити цей тип ебу і в будь-який інший тип(наприклад, від 59f 5-am, ducati і т.д...)у всякому разі, я нічого не зробив цього
    я тільки зробив повне і тоді я поклав на мотоциклі,в результаті автомобіль не повертає agas.in діагностиці помилка датчика тиску контрольна лампа mil горить, отже, завод спг йде в recoveri і не працює agas.la мій питання було таке:я повинен пройти програмного забезпечення стару іншого, я повинен змиритися і взяти його з lastessa абревіатура?заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mikyrace82
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    146
    якщо в ****llo обладнання, тільки ідентичним, я думаю, що вам достатньо перейти на програмне забезпечення від старого до нового..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав sebastiano345 Visualizza Messaggio
    привіт всім,у мене така проблема на цій машині,я хотів би знати, якщо у вас вже сталося:автомобіль йшов 2 і після того, як виявили, що він був ебу
    я scodificata гніздо в знос, що він же абревіатура, за винятком .sk, що зраджує,я був упевнений, що " погано, що не пішла, у мене є програмне забезпечення, яке робить мене перетворити цей тип ебу і в будь-який інший тип(наприклад, від 59f 5-am, ducati і т.д...)у всякому разі, я нічого не зробив цього
    я тільки зробив повне і тоді я поклав на мотоциклі,в результаті автомобіль не повертає agas.in діагностиці помилка датчика тиску контрольна лампа mil горить, отже, завод спг йде в recoveri і не працює agas.la мій питання було таке:я повинен пройти програмного забезпечення стару іншого, я повинен змиритися і взяти його з lastessa абревіатура?заздалегідь спасибі

було б більш доцільно передати з розділу презентації і читати правила, перш ніж писати будь-яких проблем не вірите?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Ви могли б вибрати для ремонту змінюється mosfet і по міцності, і він повертався працює

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    47
    я не обладнання, так того, щоб змінити mosfet у той матеріал, наповнений гелем, який як раз зачіпає щось кинути все це,але дякую за турботу я вибрав з тими ж номерами(або sk або ep фінал)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    15
    ви вирішили проблему?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення