Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 46
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118

Рослинна олія замість дизельного палива - звичайно, йде!

Від інтерес раб preview все моя думка з цього питання альтернативних видів палива. Враховуючи ціну від крадіжки, що ми переживаємо в даний час на нафтових насосів, і дуже вдячні за будь альтернативою.

Відомості в частині, тому що матеріал і по-справжньому широкий. Concludero з підручником ясно і конденсату.

Пересилання темі я пропоную на горщик факт strico цікаво, що мені дало привід попередній, щоб почати це пригода:
    Рудольф Дизель, тато наш двигун, коханий, знав щось, що ми не знали. Деякі люди мають доступ до інформації, яка igniote громадськості в цілому. І почуття відповідальності створюють рішення, заздалегідь від проблем, які будуть створені в майбутньому.

Він знав, що прийде день, коли ціни на мінеральні масла suprerera кожен розумний поріг і буде важко собі це дозволити. Потім він винайшов двигун, який йде в олія, арахісова олія! Правильно. Двигун дизель був primatamente intezionato працювати в рослинне масло. Тільки після того, як винайшли дизель в якості палива, що було, ймовірно, відходів в процесі переробки.

Звичайно , коли він показує свій перший прототип був сміялися, дуже багато сміялися. Може бути, як собі, коли я був початківцем з фрай гуляючи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Я б сказав, що секретів немає, є забобони на перерву і страх бути зловив "ухилення від сплати акцизів на паливо ", які гальмують рух вилетіти в баку, молока, масла ( не обов'язково, арахіс )
    Хочете приклад ? всі двигуни unijet fiat і Peugeot, наприклад? всі tdi vw group, мають турбокомпресор фіксованій геометрії засвоюють масло, а також відходи за умови, що це, принаймні, фільтрату ) без будь-яких проблем, якщо не холодно при температурі нижче 10?C приблизно.
    З 1999 по 2001 рік був marea jtd, з якою я шлях 183mila км, масло абсолютний ( часто навіть без ) і rottamata аварії, колега Ibiza tdi 90cv зробив 252mila км, і ще їде..
    єдине, запах смаженої вихлопних газів, які вам надходить у мозок.
    Двигуни останнього покоління не можуть собі це дозволити через нових форсунок на ризик засмічення і fap/dpf, що ви ostruirebbero. Також із змінною геометрією турбіни дають проблеми в кілька тисяч км, які піднімаються і фіксуються лопатки для накипу, жиру і темна.
    No problem, всі дизель-пускова камера, але тепер вони вимерли..

вибачте, що з припливом, і я зробив 183 км загальних, але маслом абсолютний мало + 60тысяч.

Я чекаю info ( якщо ви ) про можливе розгляду, скорочені і менш витратним для відділення гліцерину від масла для створення біодизеля, будучи ті, знайти в мережі нічого, зручні, таких як вартість і терміни.

привіт
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 23-07-2013 до 21:32

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    У мене був клієнт, який клав масло corza в freelander...40000km, а потім насос + форсунки, не ? стан добру справу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Я знав, що ви зробили, вони живі ще friggitori двигунів Дякуємо за обмін досвідом.

Моя пригода почалася з гольф дизель 87, здатний зжерти все. Було в моїй компанії протягом 3 років, з якою я долю 70000 км, масло. В принципі, я отримувала нафту з початкової школи, і потім повністю перебрався безпосередньо в бак filtrandolo через панчіх для жінок. Через деякий час я втомився міняти паливний фільтр щотижня.
    Після довгих досліджень і ударів геній я побудував справжній rafineria в регіоні серед свиней і курей. Розташування ідеально підходить для роботи, так і бруду. Повірте мені, в процесі розливає масло.

Щоб отримати відмінну якість масла треба постояти за наступних факторів:

- Зміст лайна різне : фільтрування через фільтр дренажу від будівлі. І зручно, і ви знайдете в кожному магазині будівельних матеріалів.
    - зміст aqua : зберігати нафту вище 100 градусів протягом 10 хвилин, щоб випаруватися aqua
    - поверхні мікрофільтра: фільтрація масла через Фільтр aqua 5 microni

Результат повинен бути чистий продукт і готовий до використання.

Подробиці слідують.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    але я на моєму 1.3 multijet використання близько 3 років масло, різних насіння, розбавляють дизельне паливо (40% олії, 60%дизельного палива) з обережністю з інтервалом близько 3 тижнів залежно бензину
    (близько 2 літрів в суміші вище) і ? сенсація.
    А якщо ми хочемо, щоб мова витрата палива... ну економія близько 10-15 євро в тиждень в середньому 70 км в день.
    не погано!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    з 40-60 досі не у вас переступив поріг обмеження для блокування форсунок навіть, чому? виконання циклів "мити" з бензином.
    якщо ви робите на двигуні, де змінною геометрією турбіни і ви побачите відразу лопаті заблоковані протягом декількох тисяч км.
    не перевищувати 40-60 на multijet в іншому випадку вони будуть болю.
    на unijet як було сказано раніше будь-яких проблем, навіть з 100% олії, за винятком відхилень у холодний зимовий день.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Це ? мій досвід: seat ibiza 2000 рік 1.9 tdi 90 л. с. до насоса bosch. Я навчався в харчовому вичерпані, filtrandolo в основному з полотна джинси. Був встановлений підігрівач на лінії подачі дизельного палива, нагрітої за допомогою свічки розжарювання для холодного. Жарко, ми думали, рідина охолодження радіатора, який проходив через цей "блок", алюмінієва, в якому пролягав палива.
    Rottamata, як danny677, з-за аварії, із-за аварії. По мені ходив, краще з маслом, що з дизельним двигуном. Additivavo з невеликої кількості ацетону, і ось, час від часу, очищувач форсунок в бак, для star тихий.
    Однак, маючи в розпорядженні безкоштовні відпрацьованого масла, ? ще зручно створення біодизельного палива для автомобілів нового покоління. Єдина проблема ? знати, якщо шини використовуються в системі живлення стійкі до aggressivit? біодизельне паливо, в іншому випадку будуть змінені з запчастин в матеріал, що робить ?, cio? viton.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    але чому? повинні відповідати лопатки із змінною геометрією? але, закриваючи клапан системи рециркуляції ог не вирішує проблему системи рециркуляції вихлопних газів? я читав, що машина, яка йде на олію, на 100% забруднює 98% менше, ніж звичайне дизельне паливо.
    проблема холодного запуску просто фільтр попереднього нагріву, на мою думку.
    у будь-якому випадку на двигун нового покоління, я б ніколи масло для смаження.
    тільки проблема полягає, що, поставивши олія не платять акцизів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    ...нехай втратити рано чи пізно запах чіпсів сіль від портфеля....15 років тому ви могли б зробити прямо зараз, не більше?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    але чому? повинні відповідати лопатки із змінною геометрією? але, закриваючи клапан системи рециркуляції ог не вирішує проблему системи рециркуляції вихлопних газів? я читав, що машина, яка йде на олію, на 100% забруднює 98% менше, ніж звичайне дизельне паливо.
    проблема холодного запуску просто фільтр попереднього нагріву, на мою думку.
    у будь-якому випадку на двигун нового покоління, я б ніколи масло для смаження.
    тільки проблема полягає, що, поставивши олія не платять акцизів.
    масло для смаження містить багато гліцерину, який, після згорання осідає разом сажі створюючи свого роду смол жувальні, який блокує рух лопаток. Якщо масло потрапить вишуканий і окремо від гліцерину, було б ідеально, щоб спалити в кожному дизельного двигуна, для цього, а chiamasi біодизеля.

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •