Результати 1-9 з 9
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149

інформація про ford fiesta 1.6 95cv

Привіт я з цією проблемою на цій fiesta машина ? 2012 р. і ? 1.6 95cv дизель машина в цей час вже 46км щось нове у зйомки конференц-відмінно, - загалом, машина в порядку всі діагноз нічого не говорить також офіційним проблему-й? в швидкість? максимальної і n? отримайте 150 проблеми і робив це з fap без зараз подумав ? можливо, що швидкість? максимальна ? що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    Може бути, давайте дамо йому час розчинитися в цьому двигуні. З cos? у декількох кілометрах може бути нормальним, що я пам'ятаю fiesta 68 к. мій друг тільки що гніздо тому він не міг досягти 130 після приблизно 2000 км машина змінила своє обличчя. Не зв'язуйтеся без потреби на машини!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    ні, я не я доклав руку власник зробив оптимістичною також fap думав, що це, але я сказав йому, ноа, машина навіть не 50000km я не думаю, p?ropio, що було, по мені, має пройти трохи ок, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    ну не з'? потрібно 50000 км, але кілька тисяч. Скажи, що ? нормально ? отримувати задоволення від свого нового автомобіля..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав yannsaba Visualizza Messaggio
    ну не з'? потрібно 50000 км, але кілька тисяч. Скажи, що ? нормально ? отримувати задоволення від свого нового автомобіля..
    Я знаю, що машина має 46.000 км-46 км
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    127
    я підозрював? додати десь в нуль не коштує стільки, максимум, якщо дійсно було arronzare віддавав kk, і ми на місці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    вибачте, у вас є причина? насправді в той момент, що я відправив, я розраховую платити за векселями і я зняв якийсь нуль все одно машину сьогодні зробив, я намагаюся трохи ? у насправді, і як ви говорите те

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    по мені не нормально, що 1.6 повинні досягти швидкість до 150 км на годину,і тому, що будинок заявляє 175 як швидкість максимальна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    84
    Але, як і дозування, як іде? Розтягування четвертий конференц добре обертів?

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •