Всім привіт
Мене звуть Олеся, і я з ****distria недалеко від Трієста. Я майже 30 років. Я інженер-електронник захоплений обробки автомобіля. З chiptuning я маю справу з часом ****** від іп? 6 років, і я в момент прискорення роботи персоналу. Моє хобі полягає обійшовши моєї зайнятості та професійної і дуже цікавою, тому що я відчуваю, що мій sognio збувається. Тобто, позбутися schiavit? dell застосування і жити речі, які я любив.
Мені 10 років і 200.000 км досвід роботи з альтернативними видами палива. Що не перетравлюється мої автомобілі : Масла використовуються рослинні олії, гідравлічні мастила, моторні масла, жир свинячий...
Якщо буде інтерес, можу поділитися, інструкції та поради про те, як перетворити масляних відходів в паливо і doc, як перетворити свій автомобіль у фритюрниці гуляючи.
Я також вчився, виготовлений і випробуваний за технологією, водню і можу підтвердити, що працює. Перевірена на Фіат Брава JTD, який споживав літр на 100 км менше....з клітинки з високою ефективністю.
Вони завжди знаходяться у пошуках нової інформації, чому? кожен автомобіль, і справа саме. Обійняти кожного типу допомогу і висловлюю вам свою щиру подяку.