Сторінка 1 з 14 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 165

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135

Volkswagen cc 2.0 tdi bmt 200cv збільшення витрати насоса

Добрий вечір всім,хто-небудь знає, чи знайшов параметр можна змінити, щоб aumentere в ****llo витрати насоса 2.0 tfsi бензин,завод повинен бути навколо 11500mbar,якщо ви знаєте адреси, де піти, щоб діяти? Спасибі всім.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    вам не потрібно нічого, збільшення тиску в рампі, якщо не c ? на фактичної потреби? (перепад тиску різкий форсунок через великий попит), як і на дизель!
    тільки, що всі вони кріпляться зі збільшенням тиску до форсунок!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    Кажуть, що збільшити втрачається отвір від 5marcia на 5800, поставивши шостий

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    кажуть, stupidate!

якщо мати іп? паливо ви повинні використовувати всі збільшення тиску в рампі, то ви ? саме мессі погано

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    У будь-якому випадку ? симптом, який проявляється в 2.0 tfsi, і для її вирішення роблять це зміна

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    можу без зарозумілості сказати, що знаю, як мої кишені диспетчери tfsi і tsi, і незважаючи на те, викликало зроблені тонн я ніколи не чув, несправності, які ви описали на двигуни оригінальні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    Я кажу про машину з поправками, відображення і розвантаження,і особливо, якщо ви монтуєте k04

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    ні, як правило проблеми, які ви згадали, я виявив, ні на двигуни оригінальні і ні на двигуни повністю готові...ще тільки зміни з k04, форсунки, ic, etc etc ? прості речі як зміни контуру...і працює все за тією ж логікою dell оригінал!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    Ви prelatico підготовки для 2.0 200cv?,але за рахунок установки k04 ви приходите до ****lli tts?кажуть, що в ебу s3 або tts мають значення набагато відрізняються від 200cv

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав simone82 Visualizza Messaggio
    Ви prelatico підготовки для 2.0 200cv?,але за рахунок установки k04 ви приходите до ****lli tts?кажуть, що в ебу s3 або tts мають значення набагато відрізняються від 200cv
    якщо ви обмежуєте себе в дивитись значення там не зрозумієш ніколи і нічого, c ? вчитися з damos і викинути чимало грошей, щоб бензин в логи записує...буває логіка med9 ви можете зробити все без проблем...інша справа, а не бути зроблено, щоб med17

Сторінка 1 з 14 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •