привіт
для того, щоб читати карту, opel vectra 2000dti 16v 2000 році, з якою інтерфейс ви можете зробити?я mpps і gallov51 для цього в bdmcome сифа?
дякую
привіт
для того, щоб читати карту, opel vectra 2000dti 16v 2000 році, з якою інтерфейс ви можете зробити?я mpps і gallov51 для цього в bdmcome сифа?
дякую
якщо ? один edc15 потрібно отпаять eprom, і з інструментами, які ви перерахували не робите нічого, але почекайте думки людей й? експерт проце ? наскільки я знаю
Ви повинні бачити, що тип ecu підключає, чому? якщо ? що з блоком управління на насосі, я знаю, що ви можете? тільки писати.
якщо є egr амортизатор відкрийте edc15m, який монтується над fender, dissaldi та/пам'яті/і читайте з віллему, після запишіть файл mod з banalissimo півень.
я зробив ще 3 презентації-небудь неправильно,що я повинен зробити, піти з татом hihihihihihihi
ви зробили все, крім слайд-шоу
розділ " презентації ? тут: http://www.professionalchiptuning.ne...e-Introduction
відкрити обговорення і розкажіть нам про себе, де живете, скільки вам років, що ви робите, ремесло і т. д. і т. п.
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
ви ще не представлений, волхви вам відправив посилання, де це зробити, то ваш пост введіть дані вашої ecu так давайте подивимося, якщо possiaamo мінське, цієї машини послідовного можна тільки писати.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]