мені не подобається, часи змінюються, не використовуючи навіть ті, які не використовуються, з золота, в таблиці пара/IQ змінена без політики (? можливо, що асв теж помилка)...
Враховуючи, що у вас пі? 80 повідомлень, я пропоную вам studiarti карта аналогічний двигун вже? і готова прочитати всі причини, по яким дати карті йде мод таким чином, на відміну від? в інший. Для вашого двигуна c'? написав на форумі...
спасибі Сандро за увагу, яку мені надають таблиці пара/IQ-ви маєте на увазі кількість пального.... правильно?час вприскування я дав себе пару запит, для інше, що ви думаєте....
тому я coreggo якщо я правильно зрозумів, щоб змінити IQ треба побачити мінімальне значення ? максимум потрапив у момент запиту ? піти і змінити в цій галузі, в результаті чого ті же кроком....у мико випадку, якщо значення min ? 194 ? макс 425...***** і логіка є !!!!
ні, incementi не повинні бути пов'язані... ти встаєш у пару, то ecu збільшує дизель (до певної межі).
Ви не повинні від ідеї дати 20% з одного боку, 10 з іншого. знаючи дизельного палива, що ебу впорскує від золота фіксованої мети і адаптує всі карти так, що досягла його, в іншому випадку він не перевіряє, зміна...