Привіт всім, я поясню відразу, мій питання:
Я купив galletto v54, щоб почати вивчати світ, чіп-тюнінг,у мене є delta 1.6 mjt 120 коней, який давним-давно був перепризначений defappata і була виключена клапан egr...чесно кажучи, я очікував більше від роботи, і я не можу сказати, все одно залишився задоволений. В цей момент я вирішив спробувати зробити з мене або, принаймні, запитати у вас думка на одній карті,минулого тижня поставлю півник з адаптером в Автомобіль, і я можу зробити читання даних з ебу,якщо я не помиляюся, то це edc16c але я повинен перевірити...я йду потім, щоб зробити ваше читання, але я завжди блокувати 5%, нагадуючи мені, то коли спробую з'єднатися спробувати підключитися по k-line...чесно кажучи, не знаю, що таке k-line, і я сподіваюся, хто-небудь мені може пояснити,але якщо я можу зробити читання даних мені не вдасться навіть прочитати? Я намагався кілька разів...ах, я забув, що машина має роботизована коробка передач, що кожен малюк час зарядки гідравлічний насос для щеплення передач, поглинаючи таким чином струм.може це вплинути на свідчення? Спасибі всім