Результати 1-10 з 10

Обговорення: Карту fiat 600 1.1

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

Карту fiat 600 1.1

привіт всім, поставив карту diuna fiat 600 1,1 fire 2006 року, моя дружина
    я зробив мод, щоб спробувати, враховуючи, що не дарма спеціалізується з бензин, автомобіль ? є фільтр cda, я tccato тільки аванси і бензин, я знаю, що треба заробити багато, але для того, щоб спробувати і дізнатися, я просто мало!

будь-яка критика-рада-conisglio ? добре приймає!

файл ліжко з kess v2 клон, я думаю, не повинно бути проблем, писати з такою ж послідовний, chk правильно

звичайно ще не той, бо так як авансові платежі, якщо я зробив недалеко від порядності вп немає, і не хотілося б свердлити поршень
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    nn годиться.. сша, якщо тобі це кажу, але, як на мене, ви поруч , досягнень, фактів, погано, погано.. ін'єкції nn поговоримо про це..
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Гляньте на це:
    File Allegati Файл Вкладення
    • Tipo File: rar 600.rar‎ (102.4 КБ, 11 Переглядів)
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 01-06-2013 09:53

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    спасибі студії відразу, на бензинових знаходяться під 0!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    бачив, потім йде раннє max-3 балів, що не знаю, якщо вони градусів, після meta навантаження і вже з 2000 оборотів, бензин збільшення max 3%, від 2800 оборотів до максимальних оборотів, "ок", таким чином, бензин піднімається, тому що як правило у бензинових я знав, що насправді bisgna або залишити smagrire низьких і дати трохи високих та авансових платежів на високих, а потім вашу карту повернеться!

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    бачив, потім йде раннє max-3 балів, що не знаю, якщо вони градусів, після meta навантаження і вже з 2000 оборотів, бензин збільшення max 3%, від 2800 оборотів до максимальних оборотів, "ок", таким чином, бензин піднімається, тому що як правило у бензинових я знав, що насправді bisgna або залишити smagrire низьких і дати трохи високих та авансових платежів на високих, а потім вашу карту повернеться!
    не тільки для того, щоб точно визначити, скільки можна змастити навуглерожування вам буде служити інструментом для читання з терасою з видом на стехиометрической або діагноз для значень зонд, карту, що я виклав, це добре, ви можете поліпшити його anticipandola пі? на середніх і включивши в неї, поки nn відчуваєте легке деренчання блоку циліндрів (щось на зразок старих двигунів fire, коли anticipavi від запалювання).. в загальному якщо все стосується механіки nn, ви отримаєте granch? результатів..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    діагноз я, я бачу, значення датчика часу, а йде вже трохи краще ? більше готовий, як я інтерпретую значення датчика? ми говоримо, що? значення і мета, оптимальним?

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Лямбда-зонд вимірює частку стехіометричного значення "лямбда", ви отримаєте, виконуючи прості операції
    Лямбда= (повітря/паливо) / 14,5
    де 14,5 представляє оптимальне значення cio? правильне співвідношення стехиометрической
    сигнал лямбды повинен коливатися постійно в полі використання, добре
    визначається між 0 і 1Volts (зазвичай між 0,2 і 0,8 В)

тому? лямбда = 1 означає, що суміш в стехиометрической відносини
    лямбда - >1 означає, що суміш бідна (напруга нижче 0,5 В)
    лямбда - <1 означає багату суміш (при більш високих напругах 0,5-
    0,6 Вольт до 0,85-0,9 V)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ок, відмінно, до твоєї доброти ? безцінний отже , бажаючи змастити суміш на високих frenerei двигун на високих правда? і smangrendola трохи у вас низькі? бо мені здається, трохи affogata до 1500 обертів, навіть в оригіналі

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    ок, відмінно, до твоєї доброти ? безцінний отже , бажаючи змастити суміш на високих frenerei двигун на високих правда? і smangrendola трохи у вас низькі? бо мені здається, трохи affogata до 1500 обертів, навіть в оригіналі
    товстію суміш на низьких, що на високих різко nn вам дар? великих результатів у формулі лямбда descrittoti першої видно, що співвідношення повітря та палива повинна бути прямо пропорційно..
    cio? ви можете мати відхилення від оптимального значення більш ніж на +/-2, якщо хочете більше продуктивності, ви повинні полегшення відведення повітря всередині двигуна.. з фільтром, спортивний або направляють повітря так, що заходите-й? швидко і pi? свіжі.. торкаючись трохи авансові платежі низькі, максимум, 2-або 3-точковим вам автомобіль-й? готовий.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •