Хлопці, я повинен зварити pin пружини на schedini bdm, ті, bosch не проблема, але для тих, siemens, marelli, що він дуже близько... яке обладнання для цього знадобиться? просто паяльник і руки fermissima?
Хлопці, я повинен зварити pin пружини на schedini bdm, ті, bosch не проблема, але для тих, siemens, marelli, що він дуже близько... яке обладнання для цього знадобиться? просто паяльник і руки fermissima?
так ми говоримо, що потрібен досвід,oviamnete ставок і хороший зварювальник.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
підтверджую.. я рекомендую використовувати паяльник низької напруги з наконечником кінця і, звичайно, ставок кінця.
Я згоден з msport, але я також хотів би додати Хороший крем, ступінь захисту....
замість того, щоб тримати пін-код у потрібному місці? щоб приварити абсолютно перпендикулярно.... я schedino bosch я "виявлені" отвори на картон, щоб утримувати на місці пін-коду, а не мені ? прийшло в голову, не краще рішення...
Очей? з флюсу, який смажить і пу? щоб збиток, якщо ви не знаєте, як його використовувати! Метод трасування отвори на картках ? моя теж, іноді я використовував також листи 0,2 мм, паста для раковин, щоб тримати в розташування контактів!
це можна зробити навіть без зварювання використовує невелику лещата, намагаючись тримати перпендикулярно його schedino. Ви можете побудувати з панелі gi? перфоровані і наконечники з пружиною є різні заходи та кроки, в магазинах електронних компонентів або ще краще на виставках електроніки.
прошу вибачення. я не повинен був.