Результати 1-8 з 8

Обговорення: Проблема Bosch EDC16C34

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    8

Question Проблема Bosch EDC16C34

Привіт всім, приїхав вчора з евакуатора цієї Citroen Xsara Picasso 1.6 hdi 110 л. с. EDC16C34 HW: 9653958980 SW: 9656841180
    у цьому автомобілі був замінений двигун з однією завжди використовував 1.6 hdi, але з 90 л. с., автомобіль йшов добре, але на вулиці, коли ви занурюєтеся прискорювач давав помилку високий тиск палива P1166 і відходив в захист, не перевищує кількості обертів двигуна, аж до видалення помилки і почати все з ac****. так що у них була блискуча ідея відобразити блок управління, знижуючи тиск в рампі і після того як я написав файл мод автомобіль і через кілька секунд вимикається, якщо я намагаюся прискорити замість того, відразу ж вимикається.
    Тому перше, що я зробив дати вихідний файл, прочитав перший раз і lh переписати, але це нічого не змінює, зараз знову помилка P1166, я змінив насос високого тиску з регулятором тиску, чистий бак і немає ніяких бульбашок повітря у трубопровід дизельного палива.

по-моєму є якась проблема в ебу, але, будучи новачком з ебу не знаю, як я можу перевірити, чи краще вирішити цю проблему, чи можете ви допомогти мені з якоюсь ідеєю?

p.s. я перевірив вихідний файл з ecm titanium, і, здається, все нормально.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    читання і було зроблено в послідовний, або в bdm? в цьому випадку краще зробити це в bdm, ці в послідовний, іноді втрачають якийсь конфігурації, і ламають близнюки, але з оригінального файлу машина знаходиться в русі чи ні? ви також екю 90 к. с в наявності?
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Повідомлення
    2
    Привіт,
    ти впевнений, що датчик тиску відкалібрований? Як йде тиск перед вимиканням машини?
    Перевірте при включеному запалюванні і двигун викл на центральний провід датчика тиску, який у 0,5 вольт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    8
    Все це було зроблено в послідовний, машина навіть з оригіналом йде все одно і вимикається через кілька секунд, ЕБУ 90 л. с. не існує, на жаль

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт всім, я кажу, фігня, так як рік поміняв двигун, не є те, що рік зіпсував проводку двигуна?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    8
    Датчик тиску працює добре, і не був зруйнований ні один провід, машина працює до тих пір, що було змінено відображення залізничних

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав adelettromeccanica Visualizza Messaggio
    Датчик тиску працює добре, і не був зруйнований ні один провід, машина працює до тих пір, що було змінено відображення залізничних
    так, але це не має сенсу, якщо б проблема була карта rail повернути назад на роботу, в діагностиці, що проблеми у вас?
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    8
    Ви в теорії не має сенсу, але, як здається, автомобіль не має проблем, було замінено все, навіть датчик фази і датчик тиску в рампі, хоча бачив, що все це почалося від того, коли було зроблено відображення в рампі, може бути, ви пошкодили що-то в запису, що навіть переписати, то оригінал все одно проблеми, я вважаю, що якщо хтось має копії цього управління, ви можете переписати все і подивитися, якщо так працює

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •