Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: я можу завантажити???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207

я можу завантажити???

що ви думаєте про це??? приймаю всі критичні зауваження, поради і т.д...
    висловіться....
    File Allegati Файл Вкладення
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    збагачення відповідно частини, тому що так рано, практично ви змінили вже в 0 обертів, в тій же промові на ін'єкції parzializzato перші 3-4 кривих ви можете залишити орі, як останнє, що ви підвищили занадто багато, те ж саме iniez. parzial.map1, over boost робить краще орі, пуску гарячої і холодної переробляти, особиста думка, але я би не ставив.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ін'єкції холодної і гарячої, і було прийнято para para на інший файл, який ви не хотіли б прокоментувати....
    тому мені підтвердіть, що ? повтор..ок, отримав...
    для ін'єкцій parzializzato тобто i lim), було зроблено все, розрахунок afr 16,5 всіх про...
    ін'єкції parzializzato map 1 я думаю, повинні бути карти, лямбда-всі вони розраховані на лямбда-1,15 cio? 16,7 за afr....що, скажіть мені, час 3? мало, чи багато??
    у overboost однак rimettero орі....
    спасибі за все....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    мені було цікаво, що думають інші 3 людей, які мають розряджати....
    і я хотів запитати адміністратора як ніколи з розділу анекдоти тепер притон тут tread??

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ін'єкції холодної і гарячої, і було прийнято para para на інший файл, який ви не хотіли б прокоментувати....
    тому мені підтвердіть, що ? повтор..ок, отримав...
    для ін'єкцій parzializzato тобто i lim), було зроблено все, розрахунок afr 16,5 всіх про...
    ін'єкції parzializzato map 1 я думаю, повинні бути карти, лямбда-всі вони розраховані на лямбда-1,15 cio? 16,7 за afr....що, скажіть мені, час 3? мало, чи багато??
    у overboost однак rimettero орі....
    спасибі за все....
    не в тому, що я не хотів би коментувати, швидше за все, у мене був час, я як і думаю багато інших, я можу увійти на форум тільки через хвилину я ****** від роботи, тоді, якщо ви говорите, що ви зробили свої розрахунки, і для вас мапу це нормально ви liberissimo робити те, що вам подобається.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    порівняно із загальною для вашого думку ugoboss.... велике спасибі вам... я не можу дізнатися ваші поради і ваш досвід....крім того, має те, що вже ви сказали мені, що ви змінили б надати навколо вас 60mg з цим ecu/машини??

p.s:я теж, як і ви, я намагаюся з'єднатися з першим, як тільки я можу у вільний від роботи час....я роблю це більш ретельно, тому що я намагаюся триматися, очі і вуха відкритими на нас? що ви можете навчити мене.....
    rispettosissimi з повагою.
    p.p.s:? дражнити.людям, які вважаю гідні поваги, я завжди даю на вас....особливо, якщо вони більше за мене.
    я був вихований cos

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    порівняно із загальною для вашого думку ugoboss.... велике спасибі вам... я не можу дізнатися ваші поради і ваш досвід....крім того, має те, що вже ви сказали мені, що ви змінили б надати навколо вас 60mg з цим ecu/машини??

p.s:я теж, як і ви, я намагаюся з'єднатися з першим, як тільки я можу у вільний від роботи час....я роблю це більш ретельно, тому що я намагаюся триматися, очі і вуха відкритими на нас? що ви можете навчити мене.....
    rispettosissimi з повагою.
    p.p.s:? дражнити.людям, які вважаю гідні поваги, я завжди даю на вас....особливо, якщо вони більше за мене.
    я був вихований так.
    якщо я повинен бути чесним, мені здається, просто дратувати ваш вона мені, звичайно, на деякі речі я більш досвідчені, ніж ви, але на інших, звичайно, менше, ми залишаємося на одному рівні, і ми намагаємося підтримувати в параметрах, якщо я можу допомогти, і якщо мені потрібно, я прошу про допомогу, ми, на форумі, і повинні працювати так.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    якщо я повинен бути чесним, мені здається, просто дратувати ваш вона мені, звичайно, на деякі речі я більш досвідчені, ніж ви, але на інших, звичайно, менше, ми залишаємося на одному рівні, і ми намагаємося підтримувати в параметрах, якщо я можу допомогти, і якщо мені потрібно, я прошу про допомогу, ми, на форумі, і повинні працювати так.
    Мій батько ? муляр дуже хорошим і відомим з моїх частин,усі називають його "Щогли luigj" (бухгалтерської Луїджі) мій "за словами батька"? той, хто навчив мене всьому, що я знаю про механіці, коли я був bambinetto, в країні, називається "Mast-Антоніо" (mastro Antonio) прізвисько "щогли" у нас це означає більше, ніж те, що саме слово означає, і майже, як сказати, "дон" от,і один із способів звернутися до людини, щоб змусити їх зрозуміти, що ? шановний..... не можу пояснити це більш простий,навіть, чому? пояснити складні речі, слова простий і прерогатива розуму sopraffine,однак і в них я завжди стороною, даючи "" для форми, що не riuscendoli навіть зателефонувати щогли Luigj або щогли Антоніо тільки тому, що мені здається, форма, p? дуже конфіденційно....вибачте, дуже багато, що, як писав в попередньому пості буде спотворена в чомусь іншому...
    далеко від мене (найбільш абсолютним мені в грі людей, які, я вважаю, заслуговує поваги...
    це сказав в преамбулі, на форумі діє звичайна практика, коли на ти і я, є ще? це не змінює, як говорив навпаки написав...tuttaltro, навіть не знаючи нас особисто оцінює, і чим будуть anteposti все інше..
    з повагою.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Мій батько ? муляр дуже хорошим і відомим з моїх частин,усі називають його "Щогли luigj" (бухгалтерської Луїджі) мій "за словами батька"? той, хто навчив мене всьому, що я знаю про механіці, коли я був bambinetto, в країні, називається "Mast-Антоніо" (mastro Antonio) прізвисько "щогли" у нас це означає більше, ніж те, що саме слово означає, і майже, як сказати, "дон" от,і один із способів звернутися до людини, щоб змусити їх зрозуміти, що ? шановний..... не можу пояснити це більш простий,навіть, чому? пояснити складні речі, слова простий і прерогатива розуму sopraffine,однак і в них я завжди стороною, даючи "" для форми, що не riuscendoli навіть зателефонувати щогли Luigj або щогли Антоніо тільки тому, що мені здається, форма, p? дуже конфіденційно....вибачте, дуже багато, що, як писав в попередньому пості буде спотворена в чомусь іншому...
    далеко від мене (найбільш абсолютним мені в грі людей, які, я вважаю, заслуговує поваги...
    це сказав в преамбулі, на форумі діє звичайна практика, коли на ти і я, є ще? це не змінює, як говорив навпаки написав...tuttaltro, навіть не знаючи нас особисто оцінює, і чим будуть anteposti все інше..
    з повагою.
    все закрито і ясно, навіть з мого боку, ми продовжуємо дати ти, і ми говоримо про " карти".

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •