привіт всім я хотів би знати, якщо mag pro може читати і писати на карту na punto evo j8d
13mjt євро-5 і євро, якщо ви повинні вирізати файли до 1 мб? заздалегідь спасибі
привіт всім я хотів би знати, якщо mag pro може читати і писати на карту na punto evo j8d
13mjt євро-5 і євро, якщо ви повинні вирізати файли до 1 мб? заздалегідь спасибі
ви засновуєте багато дискусій у багатьох місцях з вмістом майже ідентичні, не мати турботу-ви прийдете туди ж, до 50 повідомлень.
я хотів би спробувати зіставити gp євро-5 з виключенням dpf x це scivo подібних речей у пуй частини x зрозуміти, якщо я attrzzatura прав або якщо я повинен купити інший інтерфейс.. не х до 50 повідомлень.. потім, якщо подивитися якийсь безлад, я редагував x не sciverne іншого...
Востаннє редагувалось freddyecu; в 11-09-2012 01:09
no mag цей тип ecu не робить
Ви знаєте, що інтерфейс використовувати ?
я ще не відкривається, але там, здається, треба інтерферометрії офіційних привіт, чекає info від проф.
це і форум на електроніку автомобіля, а не для інших....
підручники msport
для того щоб зробити нові marelli multijet потрібно обладнання офіційний.... не з' ? що-небудь ще, клон, що роблять.... навіть якщо заявляють що робить півень v2 nn ? правда.... можливо, але візьми з плоскогубцями, k tag клон як, а мені б ще... .