Привіт
хтось може пояснити мені, як ви розумієте, коли є карта ? у протилежному випадку. Я знав, з marelli, але у мене є файл bmw, і в мене склалося враження, що вони навпаки
Привіт
хтось може пояснити мені, як ви розумієте, коли є карта ? у протилежному випадку. Я знав, з marelli, але у мене є файл bmw, і в мене склалося враження, що вони навпаки
Якщо навпаки, ви маєте на увазі, що він не їде до лівої, але вище ти відповів тількимають навантаження на стороні і обороти вище не змінюється, нічого не ясно, все зміни ви робите завжди малюк обертів tot навантаження
у будь-якому випадку хтось пі? експерт, і ви знаєте, краще пояснити, приходить !!!!
Ми беремо до уваги обмеження крутного моменту, відразу після ВР у вас не значення крутного моменту відповідає 0 обертів, але макс обертів. Пу? бути
я не читав інші повідомлення, крім правил, ось чому? я не розумію. Дякую і вибачте.
P. s. що стосується теми поста, ніхто не пу? порадьте?
я, наприклад, зараз я бачив тільки осі місцями в тому сенсі, що деякі драйвера мають навантаження там, де інші обороти, але не ? як ви кажете, від того, що я розумію, ара, що я зрозумів, мій короткий досвід ? що часто водії не є надійними, однак, якщо aspeti хтось з пі? досвід вам відповідає я не espertone![]()
Щоб зрозуміти справжній сенс карт, їх орієнтація і фактори перетворення ви повинні damos конкретного.
Якщо не має, в більшості випадків, просто розглянути карту і перевірити з хорошою діагностики
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
також мареллі не навпаки,є правильними, виходячи з вр.....
Не ? завжди cos? sportknight![]()
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master