Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 42
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63

Проблеми контрольної суми

Привіт,
    сьогодні я намагався прочитати файл з автомобіля одного просто, щоб почати? я навіть не став читати її і gi? у ваші труднощі? чому? я відкрив MPPS я вибрав модель автомобіля, на питання, і там було два типа ебу я пробував читання ID ECU з двох, і він змушував мене читати тільки те, що, де ? написав, якщо я не помиляюся, то Контрольна сума керівництво в іншій був автомат так, щоб страх не знаючи, якби я збиток, читання або здався (хоча я читав на форумі, що ви не повинні зашкодити, читати)Завтра, коли я бачу, я хотів би повторити? я хочу бути-й? підготовлений, тому мені потрібно трохи допомогти-й? що ще уточнення:
    1)Я правильно розумію механізм, щоб зрозуміти, що ECU збирає автомобіль?
    2)ви Не робите пошкодження читання ECU?
    3)Чому? має Cheksum керівництво, що це означає?
    4)так само? Контрольна сума?(Хоча добре це чи погано, я зрозумів, що потрібно, щоб дати значення бітів ECU cio? якщо тип ? неправильно машина не заводиться, поправте мене, якщо я помиляюся)

Спасибі всім за наявності? і допомогти мені

Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Як ви самі сказали, пошкоджень не зробити, але для допомоги вам слід принаймні вказати модель автомобіля, і блок управління, який монтується.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Завтра вранці замість двох обслуговування dell ECU я забив на аркуші паперу, що тепер не я,не я згадав, автомобілі і так далі, чому? я думав, що було загальним, щось,але це lancia lybra 1.9 JTD EDC 15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    MPPS на edc 15. виправлення контрольної суми автоматично, ось чому? повідомляє вас, з червоним написом...Вибір EDC15, в моделі авто, і зробіть ecu ID, після перезавантаження читання...контрольна вам потрібно в письмовій формі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    наскільки я знаю, я тільки в EDC15 не частина машини, якщо ви заплуталися в інші блоки (всі блоки..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Теоретично-так, практично, мені залишається сумнів...xD

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Бо шлях, щоб зрозуміти, загальний роботи і почати заробляти гідні карти і lunghissimaaaa xD

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    МММ, а я не зрозумів ще funzionamente контрольної cio? як розрахунок, чи існують зовнішні програми для її розрахунку, проте, два довідкових номери :
    Bosch Hardware Number 0281010002

Bosch Software Number 1037352211

Спасибі всім

Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ECM для її розрахунку, якщо у вас драйвера,в іншому випадку з mpps натисніть кнопку, контрольна сума,він змушує порівняти оригінал і змінений, і змушує зберегти новий модифікований з gi? розраховується контрольна сума

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    ECM для її розрахунку, якщо у вас драйвера,в іншому випадку з mpps натисніть кнопку, контрольна сума,він змушує порівняти оригінал і змінений, і змушує зберегти новий модифікований з gi? розраховується контрольна сума
    ви для? проблема, що на MPPS на EDC 16 говорить мені, контрольну суму автоматично, а на EDC 15, я не можу її обчислити автоматично
    Він обчислює те ж саме?
    Де я можу знайти драйвера для цієї машини ECM?

Дякую

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •