Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186

стилус з різними контрольні лампи горять

привіт у мене є проблема зі стилусом 19 jtd 2004 року і прийшла в майстерню з індикатор двигуна, abs, esp, температура води та інші різні індикатори, які залишаються постійно горять на dispay говорить з'єднання втрачено, мабуть, проблема в лінії can, але я перевірив, я навіть намагався unaltro тіла також приладів стаккато abs, подушка безпеки дивна річ sse зняття ifili великі, що alimantano тіла, і я переходжу рамки, повернувши рульове управління і легкий, отже, включена цікаво, якщо якісь посилання і сталося те подібне
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    в діагноз, який dtc знаходитесь?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    ви перевірили маси і позитивні?? пошта також коди несправностей!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    у пошуковій код u1700 зв'язку з центральної електронної несправний компонент
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    а код помилки U1700 МЕРЕЖІ CAN (NCM - NBC), Вузол керування Двигуна та Вузла, бортовий Комп'ютер,акумулятор і хороше?? nn, я хотів би, щоб падіння напруги!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    ? звичайний, якщо у вас є критий egr

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    ? звичайний, якщо у вас є критий egr
    маріо, по-моєму, ви помилились розділом....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    здрастуйте, ваша проблема і в лінії can саме в C-CAN, що з'єднує бортовий комп'ютер з elettrosterzo ABS і ccm (модуль керування двигуном) є два дроти, один коричневий колір (c-can L) і один зелений (c-can H) перевірені з'єднувачі, різні блоки управління, які я процитував, як правило, буває так, що ріжуть ці дроти всередині роз'єму АБС, але пу? бути, а також якийсь блок управління, ніж ті, які я тобі згадується, що передає невірні дані, то чому? пошкоджений у мене не закривається мережі, виміряні між двох подвійних бачить і коричневий опір, яке повинно бути рівним 60 ом, то вимірювання кожного з них з посиланням на маси, щоб бачити, що є хтось, коротше обидва повинні мати у рамках горить напруга 2,5 вольта, якщо один з них має напругу нижче, близька до нуля або нуль ? короткий або обрив в ланцюзі..
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    ок, сьогодні ввечері ми спати, завтра над riprerndo

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви можете завітати до мережі can і подивитися, блоки управління активних і не активних
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •