привіт всім, у мене focus c-max, то я не розумію, після того, як потрапив в аварію, що вдарив ant sx автомобіля і поломка як ебу системи упорскування, що блок управління походження біля батареї.
блок фідера ? було прийнято у знесення, а також те, упорскування, проводку ? він був відключений від уні pin і підключити до блоку управління, як двигун, який деривація, побачив, що в аварії був зламаний все. після того як він нас втратив більше? один день в підключити дроти і вставити система, я зробив стартер ? матч відразу, але дві проблеми;
1) контрольна лампа генератора горить, л генератор ? був замінений, чому? не було завантажено, але все ще продовжує горіти, помилка в ебу системи зарядки розумний.
2) підсилювач керма, який не працює, щось дивне тут ? що в діагностиці показує, що підсилювач керма на цій машині не існує, як може бути, що ? єдине, що не ? були порушені: "так що ? на протилежній стороні dell удару) не ? можна діагностувати ебу рульового управління.
перевірені всі дроти рульового управління , ок, а також харчування та маси, дроти лінії can також.
Не знаючи добре ці машини, я побачив, що дроти лінії can у блоці управління двигуном (pcm), рульового управління, з'єднані разом і вони все йдуть і два на панелі приладів .
може бути, що блок управління має sw відрізняється від оригінальної, і дайте мені ці дві проблеми?
і, що діагностика рульового управління кроках від ебу двигуна?
у вас є ідея?
дякую