Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

ford focus c-max 1.6 tdi на різні проблеми

привіт всім, у мене focus c-max, то я не розумію, після того, як потрапив в аварію, що вдарив ant sx автомобіля і поломка як ебу системи упорскування, що блок управління походження біля батареї.
    блок фідера ? було прийнято у знесення, а також те, упорскування, проводку ? він був відключений від уні pin і підключити до блоку управління, як двигун, який деривація, побачив, що в аварії був зламаний все. після того як він нас втратив більше? один день в підключити дроти і вставити система, я зробив стартер ? матч відразу, але дві проблеми;
    1) контрольна лампа генератора горить, л генератор ? був замінений, чому? не було завантажено, але все ще продовжує горіти, помилка в ебу системи зарядки розумний.
    2) підсилювач керма, який не працює, щось дивне тут ? що в діагностиці показує, що підсилювач керма на цій машині не існує, як може бути, що ? єдине, що не ? були порушені: "так що ? на протилежній стороні dell удару) не ? можна діагностувати ебу рульового управління.
    перевірені всі дроти рульового управління , ок, а також харчування та маси, дроти лінії can також.
    Не знаючи добре ці машини, я побачив, що дроти лінії can у блоці управління двигуном (pcm), рульового управління, з'єднані разом і вони все йдуть і два на панелі приладів .
    може бути, що блок управління має sw відрізняється від оригінальної, і дайте мені ці дві проблеми?
    і, що діагностика рульового управління кроках від ебу двигуна?
    у вас є ідея?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Ебу, що ви знайшли це ті ж цифри, ваша?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    пошти посилання на два ecu, проводка ? був підключити правильно? у діагностиці які помилки дає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    зараз не з'? його під руки , однак сьогодні пишу це, однак, bosch номер ? одно, замість того, ford немає.
    джгут проводів ? стан перевірив і ? все ок
    коди несправностей можуть u1900 і u2510
    в ебу двигуна c'? відмова на інтелектуальні зарядки, але тепер я не знаю коду несправності, чому? вийшло діагностики з комп'ютером, ford

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Перевіряти номери hardoware і програмного забезпечення bosch повинні бути рівні... Якщо ви знаходитеся тільки з wardoware і можете, що це його проблеми, треба просто переписати flash за допомогою програмного забезпечення з тим же номером. То ford номер, не ? важливо, світлі вони часто замінюють один оновлений, але рівності, особливості та функції

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    оригіналу я ? залишився тільки шматок туші, з номером bosch і том форд.
    як я можу побачити будь-ду-обладнання може мати?
    але якщо bosch номер ? той же, ебу повинно бути? можливо, достатньо буде лише оновити програмне забезпечення...
    тому, навіть, на ваш погляд, проблеми, як індикатор батареї і керма, може залежати все від ебу?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    не думаю, що це проблема, м'який, але ще й зв'язку між ебу двигуна, генератора змінного струму і, відповідно, не працює підсилювач, я ricontrollerei добре проводка, якщо я не помиляюся, то блок управління повинен котушка генератора, сигнал з шма до руки, перевірте всі
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    але з діагнозом u2510 (E510) Помилка в даних безпеки для автомобіля. йде, коли батарея ? завантажити.
    Перевірка напруги на ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    сьогодні вранці я спробував ебу з ж коди bosch і той же код ford, та ж проблема для керма.
    я не знаю, якщо c'? хто-те, що добре знати управління ford, але на панелі приладів ? типу боді-комп'ютер, правильно?
    потім відомості відправляються все з їхніх думаю, так що якщо я не можу зробити діагностику в рульовому управлінні ( а не в діагнозі ) питання ?:
    1) бездротового зв'язку, які були повторно перевірені і добре
    2) блок управління рульової пропустити
    3) в межах коштів, які не діалог з рульовим керуванням.
    правильно?
    хто-небудь знає, де я можу виправити помилки shemi електричні машини? я не хотів би, що ті, які дали мені не справедливі... тепер я не знаю, що думати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Тест з ******** їх там повинні бути схеми або vivid

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення