Результати 1-3 з 3
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173

Проблема M.benz E320 Код Двигуна 648.961 Вентилятор Охолодження

Автомобіль в питання, як я сказав, назву ? M. Benz E320 (211) CDI 204cv, машини ? був в мерседес і сказали власнику, що вентилятор на холод або перша швидкість? не працює, то ви повинні змінити всю з блоком управління, який входить до її складу. Я помітив, що коли включаю кондиціонер вентилятор йде і робить ту ж функцію, що вентилятор в холод. Мені цікаво, чи справді це вентилятор, який не йде.

Миха когось є вже? був подібний досвід з такої машини?

Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Безпосередньо на вентиляторі у мене не було досвіду, але наскільки я знаю, вентилятор на цій машині повинен працювати, в залежності від необхідного навантаження, у відсотках, не в швидкості?. Тому я хотів би зрозуміти, на основі якої теорії ви можете зрозуміти, якщо вентилятор або його ебу працює чи ні.

Якщо у вас є можливість? підключіть діагностику і подивіться, якщо буде можливість? перевірити правильність роботи такий же, як з ручної активації команди.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Спасибі blackwolf, діагноз не змушує мене перевірити вентилятор? я помітив, що для цієї машини все працює, c'? сміття між радіаторами, тому я чищу і ремонт.

Привіт і спасибі

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •