Результати 1-3 з 3
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    5

Info Блок Управління Двигуном Peugeot 106.

Я намагаюся, як ви зможете зіставити ебу двигуна мого Peugeot 106.
    Спочатку моя 106 був з двигуном 1.0, і коли взяв у блок управління 1.1, але я все змінений і я поставив 1.4 однокрапкового з'єднання.
    Я поставив ебу від 1.4 але версія MA3.0 замість того, 1.1-це версія MA3.1 і працює кондиціонер і підігрівач суміші повітря-бензин, що знаходиться у впускному колекторі під дросельної заслінки, а інший цього не робить.

Блок управління 1.4.
    1.4 MA3.0.jpg Foto1072.jpg
    Блок управління 1.1.
    15072014258.jpg 15072014259.jpg

Читаю і намагаюся я зрозумів, що карта знаходиться в eeprom фото, для зіставлення я зняла і поклала копито, і для того, щоб читати і писати, як програміст, використовую Willem.
    15072014262.jpg

Встановлювати блок управління 1.1 з оригінальною карті у мене вибух фаза збита і другій передачі на низьких обертах гикає.
    З і т. Д. мені вдалося поставити деякі дані в eeprom 1.4 на 1.1, а зараз вже краще, але все ще є невеликі проблеми, які необхідно вирішити на карті.
    Дайте мені кілька порад.
    Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Нагадаємо, для того, щоб зробити трохи більше ясності, ти тепер у мене двигун 1.4 та управління з ебу на 1.1?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    5
    Точне.
    Зараз використовую блок 1.1 так що я можу керувати всіма компонентами двигуна.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •