Привіт всім
Я тільки що закуплених ecm2001, хотів зрозуміти, як працює ця програма, і, можливо, спробувати зробити деякі карти. Існує керівництво про те, як ви використовуєте програму ??
Дякую
Привіт всім
Я тільки що закуплених ecm2001, хотів зрозуміти, як працює ця програма, і, можливо, спробувати зробити деякі карти. Існує керівництво про те, як ви використовуєте програму ??
Дякую
щиро ? краще залиште втратити edc2001 і використання ecm titanium
знайдіть її в інтернеті ? значно краще і більше? надійно
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
на жаль не можу знайти його так легко... в іншому випадку я буду використовувати з задоволенням ...
А ecm2001, тепер і absoleto,пропоную Титан набагато більше? повний пошук drv автоматично + карти без втрати часу!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Спасибі, я знаю ... але якщо я не можу його знайти і важко його використовувати![]()
завжди краще, ніж нічого.....![]()
ні, не важко його використовувати
необхідно зазначити, що форум також служить в якості допомоги, на що-то, що тут ви розумієте,
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 02-03-2013 в 16:33
Спасибі, хлопці.. на даний момент я залишив трохи втратити, просто в мене момент часу я намагаюся щось зробити...![]()
вибачте, якщо я intrufolo хоча я новачок я хотів сказати, мій.
я використовую ecm 2001 v6.3 і я добре, не широкі претензії, ви і правда, що водії не завжди збігаються, але у цій версії є можливість налаштувати драйвери знаючи адреси або знаючи кривих зміни.
у той час як титан знайшов в мережі не зберегти драйвери.
xla керівництво від " подивіться тут", але вам не довіряти сліпо (якщо я помиляюся, я corrigerete)![]()